ЗАБРАНИТИ ОДРЖАВАЊЕ ГЕЈ ПАРАДЕ: СПЦ мора да се огласи о овој теми (ВИДЕО)

0

Бранимир Нешић, директор издавачке куће Катена мунди, у интервјуу за Хелм Каст каже да грађани Србије предстојећој паради педера треба да се супротставе герилским методима и изводе акције које власт не буде очекивала.

Он каже да је манипулација власти да геј парада мора да се одржи као контра услуга западау јер Србија није увела санкције Русији. Нешић каже да је то лаж и да Вучић није увео санкције Русији јер се плаши реакције грађана Србије.

Прочитајте још:  Апел Хрватима да задрже Зорана Кесића као поклон од Србије! (Видео)
Нешић је посебно исказао забринутост због најаве да ће током својих манифестација ЛГБТ особе обилазити и цркве и манастите. Он је рекао да се СПЦ још увек није огласила поводом таквих најава и да очекује да СПЦ и САНУ заузму одлучан став против одржавања оваквих скупова у Србији.

“СПЦ мора да заузме свој јасан став о таквим догађајима” – рекао је Нешић и подсетио на иницијативу да се у Србији донесе закон о забрани ЛГБТ пропаганде на 100 година.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нешић у емисији говори о руско-украјинском сукобу, стању у Европи, политичкој ситуацију у Србији и Црној Гори и другим актуелним темама.

Правда

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *