Министарство одбране Русије: Украјинске трупе намеравају да дигну у ваздух мост у региону Запорожја

0

Украјинске трупе намеравају да дигну у ваздух мост у региону Запорожја и окриве руске оружане снаге, изјавио је генерал-пуковник Михаил Мизинцев, начелник руског Центра за контролу националне одбране.

„Према доступним поузданим информацијама, милитанти украјинских оружаних формација у Васиновки, Запорожја област, минирали су друмски мост преко реке Жеребец, који планирају да дигну у ваздух и, према већ разрађеном сценарију са извештавањем на украјинском и Западни медији оптужују руске јединице за наводно неселективне ударе на важне објекте саобраћајне инфраструктуре“, рекао је Мизинцев.

Прочитајте још:  Папа Фрањо: „Добро је бити мало љут на Бога“
Према његовим речима, у току извршавања задатака специјалне војне операције, трупе Русије, ДНР и ЛНР не ударају на објекте цивилне инфраструктуре.

Раније је постало познато да су током контрабатеријске борбе , украјински вод Алдер МЛРС и амерички ХИМАРС уништени у области Харкова.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *