РТ: Вучић “не може обећати” ништа по питању антируских санкција

0
вучић

Александар Вучић

Србија ће наставити досадашњу политику докле год може, Београд не може ништа да обећа по питању антируских санкција, рекао је председник Александар Вучић.

„Не обећавам ништа, обећавам само народу да ћемо штитити нашу политику колико год можемо. А ово је моје „колико можемо“ јаче од заклетве свих осталих у овој земљи на политичкој сцени, који се куну у књиге, крв и тако даље“, цитира  РИА Новости речи Вучића .

Прочитајте још:  Црквенословенски језик – језик Словенског Срца
Тако је српски лидер одговорио на питање колико Београд може да издржи притисак споља по питању увођења антируских санкција.

Руски амбасадор у Београду Александар Боцан-Харченко рекао је у емисији Русија 24 да Запад врши притисак на Србију , користећи питање Косова да примора Београд да одбије да прихвати санкције ЕУ против Русије.

Прочитајте још:  Руски политиколог: Мало је вероватно да ће ситуација на Косову довести до војне акције
Посланица Европског парламента Виола фон Крамон је у етеру ТВ канала Н1 истакла да ће се на српске власти вршити још активнији притисак како би земља подржала санкције Запада Русији.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *