Зашто је генерални директор СЗО прогласио ванредно стање због мајмунских богиња?

0
сзо

СЗО (Фото: EPA-EFE/ MARTIAL TREZZINI)

Колективни Запад и сценарио богиња леопарда

Дана 23. јула 2022. године, генерални директор Светске здравствене организације (СЗО) Тедрос Гебрејесус прогласио је сумњиву епидемију мајмунских богиња хитном ситуацијом од међународног значаја за јавно здравље.

Прочитајте још:  Нова „мистериозна болест“ у Kини: Шта се до сада зна и да ли треба да нас брине?
Два дана раније, комитет СЗО за хитне случајеве је већ разматрао могућност проглашења ванредног стања у вези са избијањем богиња мајмуна, али је донео негативну одлуку због потпуног одсуства објективних разлога за узбуну. Гебрејесус се тада сложио са овом одлуком, али се дан касније предомислио на супротно.

Шта се десило? Ко је дао команду генералном директору Светске здравствене организације? Чини се да му је указано на последице избегавања СЗО плана за ову организацију, који је представљен у мају 2022. на састанку министара здравља Г7 у Берлину. У оквиру овог састанка одржана је и такозвана пословна игра – симулатор предвидљиве (тачније пројектоване) нове „пандемије“.

„Пандемија корона вируса постаје све мање застрашујућа. Међутим, ово још није крај, а нови изазови пандемије већ су изазовни. Епидемија мајмунских богиња тренутно изазива пометњу, а стручњаци се слажу да ће у будућности бити још пандемија. Да би били боље припремљени за ово него за пандемију корона вируса, министри здравља Г7 сада почињу симулацију: избијање „леопардових богиња““ , прокоментарисао је Аугсбургер-Алгемајне мајски састанак у Берлину .

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Немачки министар здравља Карл Лаутербах рекао је на конференцији за новинаре 18. маја: „Моје колеге и ја се залажемо да закључимо пакт о пандемији, овај пакт би требало да буде у стању да брже препозна будуће епидемије и да ефикасније одговори на њих.

Колективни Запад је раније био домаћин игара симулације пандемије малих богиња: 2001. то је била пословна игра Дарк Винтер, 2003. Глобал Мерцури, 2005. Атлантиц Сторм, 2018. Цладе Кс. У октобру 2019. Центар Џонс Хопкинс за здравствену безбедност (ЦХС), у сарадњи са Светским економским форумом Клауса Шваба и Фондацијом Била и Мелинде Гејтс, симулирао је „пандемију корона вируса“. Ово је био чувени догађај 201 („Догађај 201“).

Прочитајте још:  Заседа Kризни штаб, враћају мере против короне
Игра пословне симулације у Берлину (мај 2022) названа је Сценарио „Леопард Пок“. Сценарио је гласио: „Организација [тј. СЗО] проглашава ванредну ситуацију за јавно здравље од међународног значаја . Сценарио је сугерисао да „леопард уједе човека, преноси му опасан вирус малих богиња “, који је захватио појевши мајмунског вируса; ово „ резултира инфекцијом малих богиња [код људи] , а затим и ширењем малих богиња широм света“.

„Учење министара здравља Г7 након објављивања чланка Билда о томе изазвало је бурне расправе на Твитеру “ , пише немачки портал Невс.де. “ Један корисник друштвених мрежа отворено пита: „Колико нас кошта овај бесмислен догађај о још једној лажној пандемији?“

Немачки медији спекулишу да је у Берлину одигран сценарио „пандемије“ мајмунских богиња под радним називом Леопард богиње, које је сада замењено богињама мајмуна . Леопард у легенди о новој „пандемији” је остављен. Наводно, нулти пацијент је био туриста који је угризао леопард који је претходно појео болесног мајмуна.

Већина леопарда живи у подсахарској Африци, у Нигерији. Генерал-потпуковник Игор Кирилов, начелник снага радијационе, хемијске и биолошке одбране Оружаних снага РФ, извештава : „Према извештају СЗО, уношење западноафричког соја патогена мајмунских богиња потиче из Нигерије, друге државе на чијој територији Сједињене Државе су развиле своју биолошку инфраструктуру. Према доступним информацијама, у Нигерији постоје најмање четири биолошке лабораторије које контролише Вашингтон.

Прочитајте још:  „Наставићемо, свидело се то ЕУ или не“: Порука из Мађарске након европске пресуде
Кирилов је позвао СЗО да истражи рад нигеријских лабораторија које финансирају Сједињене Државе у Абуџи, Зарији и Лагосу.

У бројним савременим научним студијама, мајмунске богиње се сматрају херпетичном болешћу узрокованом уједом мајмуна. „Пацијенти који примају имуносупресивну терапију веома су подложни инфекцији мајмунским херпесвирусом “ , пише руски виролог Иван Кокоткин. Према америчкој националној платформи ВАЕРС, од 3. јуна 2022. године, амерички Центри за контролу и превенцију болести (ЦДЦ) забележили су и истражили 18.026 случајева инфекција херпеса и шиндре које су се јавиле као нежељене реакције на ињекције вакцине Цовид-19.

Званични подаци америчке владе доказују да вакцинација против Цовид-19 повећава ризик од развоја болести херпеса, укључујући и мајмунске богиње код људи, најмање 50 пута.

Прочитајте још:  Деца не смеју да се играју напољу да не би била убијена: Експлозија насиља у Америци
Недавно објављени поверљиви документи компаније Пфизер Цорпоратион навели су скоро идентичну болест мајмунским богињама, аутоимуну болест пликова , међу нежељеним ефектима Пфизер вакцине .

Иза промоције „пандемије“ коронавируса и нове претње „пандемије“ мајмунских богиња стоји Глобална алијанса за вакцине и имунизацију (ГАВИ) . Укључује владе земаља Г7, СЗО, УНИЦЕФ, Светску банку, компаније које развијају и производе вакцине и разне фондације, укључујући Фондацију Била и Мелинде Гејтс . ГАВИ испоручује вакцине у више од 70 земаља широм света.

Чланови ГАВИ алијансе зарадили су фантастичне паре на „пандемији корона вируса“. Сада намеравају да наставе свој посао ширења мајмунских богиња, произведених у нигеријским војним биолабораторијама Сједињених Држава.

Владимир Прохватилов/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *