У РПЦ иступили против усвајања деце из Русије од стране грађана земаља у којима подржавају содомите

1

(фото:ИН4С)

Патријаршијски егзарх афрички митрополит Клински Леонид сматра важним да се финализује предлог закона о забрани усвајања деце из Русије грађанима непријатељских земаља.

„Посебно сам ујутру освежио списак пријатељских земаља. А ако нам, укупно, политички ставови неких од њих одговарају, онда однос према браку (заједници мушкарца и жене), одобравање геј параде од стране власти и подршка агресивним ЛГБТ заједницама, итд., онемогућава потпуно и безбедно подизање усвојеног детета“, написао је Митрополит у петак на свом „Телеграм“ каналу.

Он се не слаже са аргументом да у таквим земљама постоје „нормални људи који не могу да имају децу и биће сасвим добри родитељи“.

“Да! Има добрих људи, али они ништа не одлучују, од речи нема користи! Данас у свету појам “право” све више постаје релативан. Стога је могуће дати човека на васпитавање у туђу државу само ако се та придржава истих духовних и моралних вредности као и Русија“, нагласио је владика.

Превод са руског: “Борба за веру”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Извор: “Интерфакс”

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “У РПЦ иступили против усвајања деце из Русије од стране грађана земаља у којима подржавају содомите

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *