Драма са авионом “Ер Србија” изнад Тивта

0

Air Serbia, promo

Авион Ер Србија, на линији Тиват Београд морао је, 45 минута након полетања, око 15.45 сати, принудно да слети због квара на мотору.

У авиону који је полетео са тиватског аеродрома се, како преноси портал Нова.рс, одвила права драма када се након полетања зачуо јак прасак испод авиона.

Читаоци Нова.рс који су се нашли у авиону истичу да је лет каснио око 45 минута и да се одмах, пет минута након полетања, зачуо јак прасак испод авиона.

„Било је нешто налик удару грома. Авион је губио и мењао снагу, а једна путница је видела да испод њених ногу варничи и да се врши отпуштање горива из резервоара у море. Кружили смо изнад Бококоторског залива око пола сата, а људи на копну су уочили да из авиона куља велика количина дима”, прича саговорник Нова.рс.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Србија навела два сценарија за рат у Украјини
Према његовим речима, међу путницима је било и људи са мало децом која су почела да плачу.

“Првих десетак минута посада није дала никакво објашњење, што је још више унело панику. Потом су нас обавестили да се догодио квар на мотору и да морамо да извршимо припреме за слетање на тиватски аеродром. Уследила је стандардна процедура у таквој ситуацији и то је путнике додатно уплашило, а нарочито странце. Тренутно механичари врше преглед авиона, а путници чекају нове информације о лету, док се неки путници због страха одустали од лета, па је и аеродромска служба морала да им пружи помоћ“, навео је саговорник Нове.рс.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *