Горан Шарић: Треба ли Србији гаy парада?

0

Горан Шарић (Фото: Принтскрин Подкаст инкубатор)

На личном нивоу, хомосексуалност је приватна ствар појединца. У пристојим државама оно што неко ради у своја четири зида се не износи јавно. Уређена држава не дозвољава да се људе са хомосексуалним склоностима малтретира или дискриминира на било који начин. Нитко не треба малтретирати хомосексуалце, али требају ли они малтретирати људе са својим парадама?

Треба ли Србији гаy парада? Kакву корист има српско друштво од пропагирања хомосексуалности и сличних облика понашања? И то у тренуцима кад Срби практично нестају јер имају један од најгорих наталитета у свијету!

У таквим околностима кад пријети опасност да Срби изумру, треба пропагирати рађање, мајке с ђецом, породичне вриједности, традицију, вјеру, а не хомосексуалце! И за то држава треба издвајати новац, а не за сексуалне настраности и парадирања сексуалних мањина.
Од ЛГБТQплус идеологије Србија нема ништа. Да сутра сви ЛГБТQплус људи у Србији нестану, њих 5-10 посто колико их има, Србија то не би ни осјетила. Мало би патила естрада, али би певаљке преживјеле без својих гаy френдова, стилиста и фризера. Али да сутра нестану ђеца у Србији, нестала би Србија.

А ђеца ће нестати и Србија ће пропасти не буде ли се повратила традиционалним вриједностима, а не ЛГБТQплус “вриједностима”. Те ЛГБТQплус вриједности стране су српском друштву, то су западњачке свињарије, они који су некад закопавали хомосексуалце живе (док је у Србији казна за хомосексуалност била пост и забрана причешћа), сад од њих праве идоле. Запад не може без претјеривања, јер нема и никад није имао баланс.

Прочитајте још:  Државна дума Русије о односима са Србијом

Данас и овђе, пред српским народом стоји избор: или ће Србија осмислити пронаталитетну политику, на пиједестал поставити породичне вриједности, подупирати мајке, прије свега новчано, али и медијски, и на све друге начине (а не да сви знамо имена старлета – проститутки, а не знамо имена мајки које су родиле десетеро ђеце) и тако осигурати опстанка или ће српски народ наставити да срља у свој нестанак.
Србија је у рату са бијелом кугом која је гора него црна. Црна куга је погађала и младо и старо, у бијелој куги нестају само ђеца. Не рађају се, а и оно становништво које остаје је све старије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Србија је у рату. У том рату хомосексуалци, мушкарци са силиконима и слични су у најбољем случају дезертери, а у горем пета колона. Проститутке-старлете, разарачице бракова, порнићарке и слични, све је то пета колона.

Но, Срби имају и другу опцију. Могу узети 100 милијарди долара кредита у замјену за Србију и то онда свечано прославити у Храму Светог Саве. Тамо нека једну од познатих старлета (народ би одредио коју гласањем преко СМС порука) прогласе за патријарха. И онда нека она, као нови патријарх призна Kосово и замјени Србију за 100 милијарди долара.

Банке ће Србију добити кад изумре ова генерација, а дотле ће ова генерација уживати у дроги, оргијама, алкохолу, Задругама… Нека шмрчу до бесвијести, док не пошмрчу цијелу Србију…

То су двије могућности… да парафразирам Шојића; или ће овај народ да почне да се понаша домаћински или ће неко да напипа ћорку. Или ће се Срби вратити традицији, православљу, породичним вриједностима или ће нестати као народ.

Прочитајте још:  Србија је кост у грлу Вашингтона

Задруге, мушкарци са длакавим ногама у женским хаљинама, старлете, свадбе на којима сватови колективно шмрчу кокаин и то онда каче на Yоу Тубе, све су то симптоми тешке болести од које болује српско друштво, а која нам је дошла са запада. И бити ће само још горе, јер нема дна, постоје само преграде.

Или ћете се вратити на вриједности ваших предака или ћете нестати. Србији требају ђеца, а не мушкарци са силиконским грудима.

Горан Шарић

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *