ЗАШТО КАЖЕШ: „УЗРОК СМРТИ НЕПОЗНАТ“ А МИСЛИШ НА „КОРОНА ВАКЦИНЕ“?

0

СЕЛИН ДИОН И ЏАСТИН БИБЕР

Својевремено је чувена поп – звезда Селин Дион, пре но што се вакцинисала, изјавила:„Охрабрујем све да се вакцинишу јер мислим да је то тренутно једини начин да се изгради имунитет широм света.“ Сада, после вакцинације, она трпи тешке здравствене последице – и мора да отказује концерте.

Слична судбина је снашла и Џастина Бибера, који се такође вакцинисао против короне, и, подржавајући Усрулу фон ден Лајен и ЕУротично наметање вакцина, позвао своју публику да се вакцинише. Певач, који има скоро шесто милиона пратилаца на друштвеним мрежама, постао је пропагатор онога што води ка трагичним последицама. Његова супруга Хејли, вероватно после вакцинације, добила је мождани удар. Бибер је морао да откаже јунску турнеју 2022, а на Интернету о његовом случају пише:„Џастин Бибер: парализа лица… 28-годишња канадска звезда мора да откаже два датума своје турнеје у Торонту (или више) због компликације која изазива парализу дела њеног лица. На снимку објављеном на друштвеној мрежи Инстаграм, појављује се Џастин Бибер, окренут ка камери, не може да трепне десним оком, а уста су му напола затворена.„Не могу више да се смејем са ове стране, парализован сам делом лица“.“

Ако се томе дода да је водећи узрок смрти у Алберти, у Канади, „непознат“ ( као да смо у Средњем веку ), а и птице на грани знају да се тако прикривају страхотне последице тобожње имунизације експерименталним вакцинама – шта рећи?

А шта рећи кад се појави чувени глобалиста Џефри Сакс, „економски убица“ земаља у транзицији, свакако повезан са модијалистичком квази-елитом, и каже да је пандемија короне, по свему судећи, настала америчким биолошким експериментисањем?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

СВЕ ЈЕ БИЛО НАЈАВЉЕНО

Прочитајте још:  "Фајзер" признао: Правили смо мутације вируса да бисмо тестирали вакцине и лекове

Још 2010, чувени антиглобалиста Виљем Енгдал је упозорио да злочинци маскирани у филантропе, попут Рокфелера и Била Гејтса, имају намеру да користе еугенику како би убили што више људи, јер је планета „пренасељена“:„Интересовање Била Гејтса за смањење броја становништва међу људима црне боје коже и осталим мањинама не представља, нажалост, никакву новину. Као што сам помоћу докумената показао у мојој књизи Семе уништења, Фондација Рокфелера је још од 1920. г, а самим тим и у време Трећег рајха, на институтима Кајзера Вилхелма у Берлину и Минхену финансирала истраживања из области еугенике. Они су се похвално изразили о присилној стерилизацији становништва у хитлеровској Немачкој и о нацистичким идејама о ”расној чистоћи”. Управо је Џон Рокфелер III, доживотни заговорник еугенике, користио новац своје Фондације средстава, ослобођене плаћања пореза, да би иницирао неомалтузијански покрет за смањење броја становништва, посредством свог приватног Савета за популацију у Њујорку, почев од 1950. године.

Идеја коришћења вакцине за тајно смањење рађања у земљама Трећег света такође није нова. Добар пријатељ Била Гејтса – Дејвид Рокфелер, и његова Фондација Рокфелера, заједно са СЗО и другим организацијама, били су још 1972. укључени у велики пројекат усавршавања другачије и „нове вакцине”.“

Нису то, дакле, вакцине – то су средства за масовно убијање или инвалидизацију становништва.

СМАЊИТИ ПЛОДНОСТ У ЗЕМЉАМА ТРЕЋЕГ СВЕТА

Резултат овог пројекта било је масовно коришћење људи као заморчића почетком деведесетих година ХХ века. Енгдал каже:„СЗО је надгледала масовне кампање вакцинације против тетануса у Никарагви, Мексику и на Филипинима. У Comite Pro Vida, римокатоличкој организацији из Мексика, појавиле су се сумње у мотиве програма СЗО; ова организација је одлучила да тестира многобројне ампуле са вакцином и показала да се у њима садржи хумани хорионски гонадотропин или HCG. Била је то врло загонетна компонента вакцине, предодређене за заштиту људи од болести која се појављује као резултат заражености ране зарђалим ексерима или другим контактима с неким бактеријама на тлу. Сам тетанус се, заправо, прилично ретко сусреће. Осим тога, веома је занимљиво да је HCG природни хормон, неопходан за одржавање трудноће. Међутим, комбинација узрочника тетануса са HCG подстицала је формирање антитела за ово друго, чинећи на тај начин жену неспособном да трудноћу изнесе до одређеног рока; другим речима, био је то скривени облик абортуса. Слична саопштења о вакцинама са додатком хормона HCG стигла су и са Филипина и из Никарагве.“

Прочитајте још:  Ручак за памћење: Пуњени пилећи одресци (ВИДЕО)

А онда је кренула „антиковид“ вакцина, са страхотним последицама по људе.

ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ?

Године 2011, светски медији су пренели да су швајцарски научници са Универзитета у Цириху, помоћу математичке анализе, потврдили да светом управљају транснационални холдинзи. Обрадили су информације 37 милиона светских фирми и видели ко је чега власник. Резултат је био запањујући:147 компаније држи у својим рукама 40% светске привреде. Швајцарски научници су издвојили десет фирми које чине управљачко језгро свих процеса, и који представљају „светску суперкоропорацију“. Максим Шеин, инвестициони стратег компаније „Брокер кредит сервис“, тим поводом је изјавио:„Све је избалансирано у интересима компанија. Тај баланс може да се наруши, али свет је веома мали да би могли да кажемо да не постоји координација и не постоје договори.“ Међу десет кључних фирми које управљају светом налазе се добро познате банке, стални предмет напада „теоретичара завере“, попут Морган Чејза. А ту су и многе, широј јавности, непознате фирме, за које, опет, знају само магабанкарски кругови финансијских мешетара.

Наравно, ово су знали сви који ОЗБИЉНО прате свет у последњих двеста година. Ако читамо „Писма из Италије“ Љубе Ненадовића, који описује, између осталог, Његошев сусрет са бароном Ротшилдом, који кнеза и песника јуначке Црне Горе пита – кује ли новац. Његош му, са висине свог сиротињског племства, одговара да би их он радо ковао кад би се могли ковати од камења. Данас Ротшилди и њима слични и даље кују своје лажне новце, и воде свет у пропаст. И завере се више не крије. Али, баш зато ју је лакше разобличити.

Сведочење Џефрија Сакса нам говори да нису ни сви глобалисти спремни да до краја иду у лудилу. И они су свесни да последице могу бити трагичне – и по нас, и њих.

Прочитајте још:  Америчка демократија: Огромни редови за пелцовање (видео)

МИСЛИТИ СВОЈОМ ГЛАВОМ

Пред читаоцем је нова поклон-књига др Милана Рогановића и потписника ових редова:„Тенком против вируса: биолошки рат и коронократија“. Неке од чињеница о корони као билошком оружју лакше се схвате ако се ова књижица прочита. Вреди ли људима нудити књиге? Знам да је времена мало, и да се информисање свело на крхотине и полувести, углавном лишене смисла. Али, то не треба да буде тако – треба читати дубље и мислити шире ако желимо да сачувамо здрав разум и здраву душу. Наравно, и здраво тело. Да не бисмо прошли попут Селин Дион и Џастина Бибера, који су своју вакцинацију скупо платили.

Искрено се надам да ће ова поклон – књижица бити од користи. А борбу, ако Бог да, настављамо.

Dum spiro, spiro: док дишемо, имамо наду. Ако се томе додају вера и љубав, победа је неминовна – с Божјом помоћу, наравно.

Владимир Димитријевић / ifamnews.com

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *