Први пас заражен мајмунским богињама након „што је делио кревет“ са геј паром

1
животиња

(Фото: Фото: Depositphotos)

Пас је по први пут заражен мајмунским богињама након што је делио кревет са геј паром у Паризу и након тога пронађен да пати од „аналне улцерације“.

Па ово је непријатно.

„Двојица геј мушкараца који живе у Паризу развили су симптоме мајмунских богиња почетком јуна и отишли су у болницу, где је дијагностикованo да су њихове лезије узроковане болешћу“, преноси Телеграф.

„Неексклузивни пар, стар 44 и 27 година, добио је болне лезије у аналној регији, као и на остатку тела недељу дана након секса са другим мушкарцима“.

Дванаест дана након што се пар пријавио у болницу да има симптоме мајмунских богиња, откривено је да је њихов четворогодишњи мужјак италијанског хрта такође развио лезије и пустуле на стомаку.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У медијским извештајима о овом проблему сугерисали су да се инфекција догодила само као резултат тога што је пас био у непосредној близини зараженог пара и нису се задржали на чињеници да је пас такође патио од „аналних улцерација“.

Другим речима, по свој прилици, знајући да су заражени мајмунским богињама, геј пар је имао анални секс са сопственим псом.

Дивна ствар.

„ПЦР тест је открио да пас има мајмунске богиње, а генетско секвенцирање је показало да се 100 посто подудара са сојем који је заразио његове власнике, што указује да је пас покупио вирус од својих власника“.

Као што је раније истакнуто, ширење мајмунских богиња је скоро у потпуности повезано са сексуалним односима геј мушкараца, при чему су почетне епидемије повезане са геј сауном у Шпанији и фетиш фестивалом у Белгији.

Прочитајте још:  Трећи светски рат? Све зависи од Москве и Вашингтона

Раније овог месеца, стручњаци за заразне болести у Шведској критиковали су организаторе геј параде у земљи јер нису пружили било какве информације о мајмунским богињама уочи марша за који упозоравају да би могао бити догађај „суперширења“ инфекције.

Светска здравствена организација је недавно саопштила да се случајеви настављају ширити међу „мушкарцима који имају секс са мушкарцима“, иако су, након што су рекли да летњи фестивали треба да буду ограничени, касније појаснили да би параде поноса требало да се одвијају нормално.

Након што су здравствене власти у Сан Франциску издале хитну ситуацију за јавно здравље због мајмунских богиња, геј мушкарци су и даље били подстицани да присуствују годишњој паради поноса, као и сексуалним оргијама.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Први пас заражен мајмунским богињама након „што је делио кревет“ са геј паром

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *