Либерализам – идеологија новог светског поретка

0

Иван Милић

Људска права, феминизам, ЛГБТ покрет, имиграција, толеранција, глобализам, капитализам, атеизам, мржња према сопственом наслеђу и пореклу – све су то одлике либерализма, стубови на којима он почива. Након пропасти старих идеологија пониклих на тлу Европе, од којих су неке пале на бојном пољу док су се остале урушиле саме од себе, наше доба сведочи јединој постојећој идеологији која је пустила пипке широм света а то је либерализам. Једино преостало дете демократије је порасло и осамосталило се и попут слона у стакларској радњи руши све што му се нађе на путу.

Либерализам је рушилачка идеологија која увек ради на штету домаћина. Либерализам као идеја је уско везан за капитализам, при чему су обоје изникли из протестантизма и буржоаске револуције, надахнути мислима француских просветитеља, самим тим либерализам је политичко и идеолошко крило протестантске етике док је капитализам економско. Либерализам подстиче индивидуализам, али не позитивни индивидуализам који изграђује појединца већ себични индивидуализам који разграђује друштво, народ, отаџбину… самим тим и тог појединца који остаје на ветрометини живота и који бива самљевен жрвњем владајуће плутократије. Либерали под плаштом борбе за слободно изражавање и слободно опредељење покушавају да наметну своје наказне ставове и да тако потчине један народ, у нашем случају српски, свом погледу на свет. Либерална идеологија је подељена на леве и десне либерале који се разликују само у ситним детаљима, иако наивном посматрачу делују као оштри противници. Једина суштинска разлика међу њима је што су леви отворени издајници, док су десни су прикривени издајници.

Десни либерали су странке центра, односно умерени десничари који се залажу за одржавање постојећег стања без икаквих промена или евентуално минималних који суштински не значе ништа. Они ће, на пример, ограничити имиграцију али неће ништа предузети против оних који су већ ту; они ће промовисати патриотизам без национализма и неће спречити дивљање своје браће са леве стране; они ће уздизати традицију истовремено подржавајући мешање раса; они ће, можда, спречити да припадници ЛГБТ идеологије усвајају децу, али неће ништа учинити против њихове промоције; они ће бити највећи заштитници и промотери неолибералног капитализма и ништа неће учинити да спрече израбљивање народа којим се толико поносе. Десни либерали ће причати јалове приче о старим вредностима, али шта је заиста за њих вредност, шта је то за шта су они спремни да се боре пошто имају само речи а дела нигде. Већина су били чланови комунистичке партије и након њене пропасти сетили су се десних и конзервативних вредности и ево већ тридесет година продају маглу и замајавају народ тупећи оштрицу његовог гнева. Нису спремни ни прстом да макну да би нешто променили већ удобно заваљени у фотеље по салонима држе говоре шта и како треба. Није спорно, не могу сви бити војници, али не би смело да се деси да они који требају да буду мудре главе увек подметну точкове у клипове и тако униште сваки покушај промене. За конзервативце су сасвим довољне њихове фотеље, масне плате и да их нико не дира. Тада ће њихове вредности бити оно што су затекли у моменту преузимања власти и они се грчевито боре да то тако и остане, јер је то гарант њихових привилегија. Они седе у академији, цркви и влади, гурају народ и државу у пропаст цело време нас уверавају да не бринемо јер они као мудре вође знају шта раде. Десни, односно конзервативни либерали су за нас далеко већа опасност, подмукли непријатељ који глуми да је савезник а онда у одсудном тренутку ће вас издати без икаквих проблема. Са друге стране они су лак плен револуционарних, полетних идеологија управо због своје политичке окошталости и идеолошког мртвила, необавештености и слепог веровања у легитимитет и легалитет.

Прочитајте још:  Мрачна тајна либерализма је раскринкана

Друго лице либералне идеологије су леви либерали то јест културмарксисти или троцкисти. Они су потпуно отворени у својим намерама, јасно износе своје планове и не крију да су плаћени од интернационалних закулисних група са циљем даљег урушавања Србије. Њихова мржња и нетрпељивост према српском народу не познаје ни мере ни границе. Све везано за српски народ је изложено њиховом нападу, подсмеху и измишљању. Срби су заостали, ћирилица је нешто назадно јер “па знате цели свет пише латиницом”, српска култура и историја су измишљене, Срби су рођени геноцидни, националисти хоће да нас врате у средњи век и сличне бајате флоскуле. Леви либерали су обавезно и југонекрофили који своју жал за тим пропалим пројектом манифестују мржњом према Србима, наравно обилато потпомогнуту средствима већ поменуте интересне групе чији је најпознатији представник Џорџ Сорош. Они сву кривицу за ратове пребацују на српски народ и непостојећу великосрпску идеологију. Непрестано нас опомињу да ми морамо очистити своје двориште, несвесни да би они били прве жртве тог чишћења. Наводно се боре против капитализма а налазе се на платном списку највећих капиталиста. Сваки народни протест користе за личну промоцију и разбијање било каквог покушаја народног јединства. Себе виде као елиту и ново племство које једе искључиво веганску храну, никада не улазе у градски превоз и на обичног човека гледају као на “крезубог” примата којег они морају увести у ред цивилизованих народа. Леви либерали окупирају умове младих људи са позиција универзитетских професора, нарочито је то видљиво на филозофском факултету у Београду где се врши буквално испирање мозга њиховом лудачком идеологијом која их заувек убија за српство. Њихово лицемерје и кукавичлук се најбоље види у томе што оптужују националисте да су слуге владајућег режима да би након најмање чарке тражили заштиту од тог истог режима против ког се као боре.
Њихов надмени  и потцењивачки однос према народу јасно показује да они нису никакви борци за права обичног човека већ профитери који гледају да извуку корист од тога. Уместо борбе за права обичног човека, радника, они се боре за неконтролисану имиграцију, феминистичко лудило, обавезно мешање раса, присилно вакцинисање и ЛГБТ идеологију који су данас главно оруђе новог светског поретка у сламању аутохтоних народа. То су потпуно мртви људи неспособни да било шта раде сем да показују прстом у своје противнике млатећи термином “фашиста” као крмача празним џаком. У њиховим очима и Маркс ће постати фашиста јер је рекао да је имиграција оружје капитала.

Прочитајте још:  Иван Милић: За нас мора постојати само једна доктрина, само једна мисао: Народ и Отаџбина!

Леви и десни либерали, свако са своје стране, заједничким снагама раде на уништавању српског народа (и свих других народа) и његовом поробљавању за интересе међународне олигархије која ће и њих одбацити кад заврше посао за који су одабрани. За све нас који се боримо за свој народ и земљу, либерализам је неприхватљив у било ком облику јер је он у својој бити непријатељ здравог погледа на свет. Непријатељ човека, породице, народа и отаџбине. На крају, он је непријатељ целог света, непријатељ Бога и његовог поретка.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иван Милић

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *