Скандал дрма Полицијску управу у Бору: Туча официра полиције

0
полицајци

Полиција

Велики скандал је потресао Одељење саобраћајне полиције Пу Бор на дан пре одласка смењеног начелника ПУ БОР Бранислава Стојадиновића.

Наиме,нетрпељивост и међусобно оговарање два официра саобраћајне полиције,мајора полиције Марка Радичевића и капетана полиције Бојана Јовановића ,иначе командира саобраћајне полицијске испоставе се завршила физичким обрачуном у службеним канцеларијама.

Марко Радичевић је насрнуо на командира Јовановића јер је наводно чуо да је било неког оговарања од стране колеге,па је решио да може батинама да оконча проблем.

Kако сазнајемо од добро обавештених извора,обојица су били на разговору код начелника Одељења саобраћајне полиције Пу Бор Мише Динчића,где је Радичевић признао да се физички обрачунао са колегом, а као разлог је навео да му је “пукао филм” и да је хтео несугласице да реши физичким обрачуном са колегом.

Марко Радичевић је упао у службене просторије Јовановића и насрнуо на њега,наког што је чуо негативан став и мишљење о себи од колеге,до којих је дошао прислушкивањем канцеларије Јовановића. Цела ситуација покушава да се заташка мимо законских процедура јер се поменути Марко Радичевић представља као нови начелник Пу Бор.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Већина колега у ПУ Бор осуђује поступак мајора полиције Марка Радичевића ,али се нико јавно не изјашњава јер се плаше освете,како кажу будућег начелника ПУ Бор.

Иначе ,Марко Радичевић је син бившег начелника Пу Бор Бошка Радичевића,дуги низ година има привилеговани статус распоређен у Одељењу саобраћајне полиције, тренутно на пословима надзора техничких прегледа,где је апострофиран за човека са којим “људи могу лако да се договоре” у вези исправности и неопходних законских норми прописаних за испуњавање услова рада техничких прегледа.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *