Весели Титови пионири, Слађана скојевка поручила скојевцу Алекси: „Бемакс“ је ваша нација!

0
алекса бечић

алекса бечић(фото:Горан Срданов/Нова.рс)

Још једном се показало да је време мајсторско решето, само овај пут брже него икад. СНП је указивао на тајни договор Демократске ЦГ и ДПС-а да заједно сруше 43.Владу Црне Горе, јер је ударила на корупцију и организовани криминал, одузела и запалила шверцоване цигарете, потписала Темељни уговор са СПЦ и радила на економском опоравку земље, казала је Слађана Калуђеровић, чланица Председништва СНП-а.

“Иако су се Демократе заклињале чашћу да никада неће заједно са ДПС-ом, један позив или једна уплата из Бемаxа, поново ће показати време, променила је све. Зато и онолика, само за неупућене, изненадна слога и љубав између ДПС-а и Демократа,” казала је Калуђеровић.

Прочитајте још:  Српско народно вијеће довело усташу Месића код Шаранове јаме на Велебиту
Како је истакла, кристално је јасно да коалиција Мила Ђукановића и Алексе Бечића има друге приоритете – сачувати криминалце од привођења правди, наставити политику подела, зауставити позитивне регионалне иницијативе, задржати монополе у привредном пословању.

“Истовремено, сведочимо још једном извртању чињеница, тако типично за Демократску ЦГ. Управо су СНП и УРА “изнајмили”, говорим језиком Демократа, ДПС и СДП на 100 дана и служили народу у том периоду” – потписали Темељни уговор са СПЦ, нагазили ђоном на организовани криминал и корупцију, отворили врата инвеститорима, наводи Калуђеровић.

Прочитајте још:  Јеврејска заједница Црне Горе се ограђује од објаве Јелене Ђуровић: Не доводите је у везу са нама
С друге стране, додаје, управо су ДПС и СДП изнајмили Демократску Црну Гору да минирају борбу за друштво владавине права и социјалне правде.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Пошто су заједно срушили 43.Владу Црне Горе, онда је ред да Демократе заједно са ДПС, СДП и СД договарају нову извршну власт, посебно што су одбили реконструкцију Владе која је подразумијевала договор странака побједница на изборима 30.августа 2020.године. Нека се Демократе држе обећања датих ДПС-у, а од нас нека не траже да их вадимо из живог блата у које су сами себе довели, истиче Калуђеровић.

Прочитајте још:  Вучић: Мигранти ће се враћати из ЕУ у Србију, живеће овде и биће успешни (видео)
СНП је, поручује, увек био и остао уз народ Црне Горе и поштовао његов глас.

“Народ Црне Горе сада тражи изборе. СНП то подржава. На тим изборима нека народ бира између оних који држе реч и коалиције Бечић” – Ђукановић под слоганом “Бемаx је ваша нација!, закључује Калуђеровић.

Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *