Давно живљаше Ахилије свети Те, га пут донесе од Кападокије Код нас у Србију, у Ариље… У Ноћи Плавог Анђела! Епископ силни беше, Који из камена јелеј исцеди Јеретицима на посрамљење!

У Ноћи Плавог Анђела!

Расла је у Србији слога братска Штампале се многе књиге Светих Отаца, Док, једног дана враг све покварити хтеде! У Ноћи Плавог Плавог Анђела!И тада неки свештеници од вере отпадоше! И у велике грехе упадоше. Почеше бизнис да праве, да се ко жути обогате!

Прочитајте још:  На Арктику је пао снег са плавим светлећим примесама
У Ноћи Плавог Анђела!

Исповедници се боре, колико дано им је! Не слажу се, са осионим парохом око замисли, Да ће, некад гробље Мученика Светих, канализација постати! И да су паре, од Светиње Ахилијеве важније! И костију Светих Мученика, које Турци убише!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Вeлики успех УГ „Дрина етно – арт“ у Ариљу- Биљићу и Васићу прва и друга награда
У ноћи Плавог Анђела!

Борба је силна, јер мошти Светих Мученика, На посрамљење оцима, пси и деца нађоше И, тако се за саблазан сазнаде! Светле Свете Мошти Светих Ариљских Ново-Мученика!

У ноћи Плавог Анђела!

Почео је још Столић Хризостом, недостојни епископ Да, кости мртвих премешта, но, сад то чине његова чада, Која су надасве недостојна и чина и, службе места! Свети Ахилије их својим моштима подсећа да је Светиња велика, У Ноћи Плавог Анђела!

А, народ занемео од лажне поука, да не осуђује, И, да им се у богохулни посао не меша! Авај, то је добро знана група, која народ саблажњава, Јер чини грех педерастије и свака бесчастија. Огрезлих у среброљубље и горду лицемерну прелест, Сваковрсних јереси, “богословских” јеретика! У Ноћи Плавог Анђела! Дићи ће се, мошти Светог Ахилија и Светих Мученика! Пред Долазак Христов и посрамити сва дела јеретика и безумника! У Ноћи Плавог Анђела!

Запојаће Небеса и хорови Арханђела неће дати мира лже пастирима!Са, фреске ће Арханђео Плави сићи и одвојиће заувек овчице од јараца! АМИН БОЖЕ ДАЈ! МАРАНАТА!

У очи Преображења Лета Господњег 2022-ог

Христина Анђелић Народни песник и православни публициста.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *