РУСОФОБИ У ВЛАСТИ И ОПОЗИЦИЈИ У БЕОГРАДУ ЈЕДНОДУШНО СЕИРЕ НАД ТРАГИЧНОМ СМРЋУ ДУГИНОВЕ

0

Шта год мислили о конфликту у Украјини, свакако је неприхватљиво поздравити терористички чин, па је чак и Стејт Департмент осудио у једној реченици макар курзоазно “невине цивилне жртве” без обзира где се налазе у Маријупољу или Москви.

Међутим, то што је нормална реакција чак и на Западу, у делу српске политичке елите видимо да се понашају као да су им Азов или Украјина важнији од свега. Многи међу српским политичким странкама о целој овој ситуацији углавном ћуте, неки и плашећи се да се не замере страним менторима. Сем Заветника и Двери практично нисмо јавно чули од осталих странака у Србији да је осуђен терористички акт у Подмосковљу, када је украјински шпијун Наталија Вовк ликвидирала експлозијом аутомобила Дарју Дугин, новинарку и публицисткињу из Москве, која се нашла под редним бројем 1 на списку Велике Британије особа које подржавају Специјалну војну операцију Руске Федерације.

Дакле, већина ћути, неки су осудили терористички акт, али као што видимо на примеру Драгана Шормаза из Српске Напредне Странке и Игора Митровића из зелене коалиције “Морамо” има у Србији и таквих који подржавају злочин у Подмосковљу.

Дарју Дугин назвати фуксом може само човек заслепљен мржњом. Ако је уопште то човек, а пре ће бити да имамо посла са зверима, које се више и не крију.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Горан Игић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *