Руски адвокат: Неопходно је уништити кијевски режим без страха од нуклеарног рата са САД

0

(фото:Русвесна.су)

Агенти украјинског терористичког режима већ су обавили целу Русију, а док се кијевски режим не уништи, мира неће бити никоме.

Ово је у етеру ТВ канала Русија 1 изјавио руски адвокат и писац Павел Астахов, преноси дописник ПолитНавигатора.

Прочитајте још:  Ненси Пелоси ће ове недеље отпутовати у Јерменију
Разговарајући о терористичким нападима којима Украјина покушава да застраши Русе и уништи народ Донбаса, стручњаци у студију Владимира Соловјова сложили су се да украјински режим треба признати као терористички.

„Није Украјина и не народ Украјине спонзори тероризма, већ они који су се пробили на власт 2014. државним ударом и терористичким методама. Турчинов, Јацењук, Порошенко, Зеленски и сви њихови саучесници. Ово су прави терористи. Зато што су оживели терористичке, бандеровске методе: убијати, сећи, силовати, дизати у ваздух, убијати новинаре, уништавати политичке и јавне лидере. На основу укупно онога што су већ урадили и урадили, треба их признати као терористе“, рекао је он.

„Суштина тероризма, у чему се састоји? У застрашивању. Да, немој нас плашити. Да, ми се успешно боримо против терориста. Два рата на Кавказу су добијена против терориста. Веома успешно спроводимо трећу специјалну војну операцију у Сирији против арапских терористичких ћелија. Нас и нашу децу побили су у Беслану, у Будјоновску, у Норд-Осту, у Донбасу. Дизали су нас у ваздух у возовима, у авионима, у метроу, у стамбеним зградама. Ово нас не може застрашити“, додао је адвокат.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Астахов је позвао на борбу против украјинског тероризма тако што ће се легализовати како би се уништио у Украјини и његови следбеници на територији саме Руске Федерације.

„Морамо на њих одговорити правним методама. Јер ако то не урадимо, ако не уништимо терористе у његовој јазбини, он ће наставити да чини терористичке акте. Сада приметите како је све било планирано.

Прочитајте још:  Освета за откривање истине: Украјинска морнарица покушала да нападне бивше припаднике на Змијском острву
Масовна информативна припрема уочи, јасно испланиран и изведен терористички акт и одмах масовно пробијање преко наших националних издајника. И, гле, не само преко оних који су у Европи, у балтичким државама и Украјини, већ и код нас. У региону Уралских планина.

Па то је то, то је хоботница, џиновска хоботница једне терористичке организације која се зове кијевске власти. Ево резимеа свих злочина почињених против човечности, над цивилним становништвом, што, иначе, признају и водеће светске организације за људска права, попут Амнести интернешенела. Бацање нелегалних противпешадијских мина, убијање деце, спаљивање људи, биолошких лабораторија. Њих треба признати као терористичку организацију, спонзора тероризма“, рекао је адвокат.

Експерт их је позвао да се не плаше Запада и његових санкција и да не одлажу доношење одговарајуће одлуке којом би се украјинске власти признале као терористи и, самим тим, ослободиле руке да елиминишу претњу руској безбедности.

Чега се још плашимо? Да ли чекамо да возови и авиони почну да дижу у ваздух? Почеће да експлодирају. Кога се бојимо? Запад и Америка? Па извините, Американци су за празну епрувету обесили легитимно изабраног председника, убили пола милиона деце, пре тога спалили пола Вијетнама напалмом, пре тога два пута су употребили нуклеарно оружје против цивилног становништва. Американци ће, као и увек, ућутати и повући се. Тако да их се не треба стидети. За Руса нуклеарни рат није катастрофа, то је почетак новог вечног живота. Али за Запад и Американце ово је крај земаљске хегемоније.

Зато, хајде да то не бисмо довели до ове тачке, поступићемо легалним методама. Јер са било које позиције, кијевске власти су терористичке. Из међународног права, из кривичног права, специјалног, то су терористи. Дакле, боље их је препознати као спонзоре тероризма и, истовремено, дахнути“, поручио је Астахов.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *