Уводимо терапију да пацијенти умиру “достојанствено”?!

0
накнаде

(Pixabay)

Директор Универзитетског клиничког центра у Бањој Луци и посланик у Народној Скупштини РС Владо Ђајић, успешно је у задњих две-три године избјегао све покушаје и захтеве опозиционих странака и јавности да га се смени, у чему је имао издашну помоћ владајућег СНСД-а и његовог лидера Милорада Додика.

Афера “Кисеоник” која је открила да је УКЦ Бања Лука, у најмању руку, набављао недовољно тестиран, проблематичан кисеоник за пацијенте, прошла је без последица по Ђајића.

Исти епилог имали су захтеви опозиције за смену Ђајића након што се открио запањујуће висок број самоубистава пацијената у здравственој установи на чијем је он челу.

О својим успесима, резултатима и плановима доктор Владо Ђајић је говорио синоћ у емисији “Телеринг” на РТРС-у коју уређује и води Мато Ђаковић.

Међу планове које у најскорије време планира реализовати Ђајић је истакао једну своју идеју “стару већ десет година”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  ДАНИ(Ј)ЕЛ СИМИЋ: МРАК ТОТАЛИТАРИЗМА САРАЈСТАНСКЕ ФТВ2
Реч је о тзв. “хоспи-палијативној терапији” у којој ће, према речима директора УКЦ Бања Лука, “педесет пацијаната моћи да достојанствено, да тако кажем, умре”.

Након гостовања Владе Ђајића, истакнутог члана СНСД-а, у “Телерингу”, можда његове страначке колеге своју изборну кампању назову “Уз нашу помоћ умрите достојанствено захваљујући Влади!”

СБ/БН ТВ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *