ШТА РЕЋИ УОПШТЕ АМЕРИМА НАКОН СВЕГА А ДА ИМ НИСМО ВЕЋ РЕКЛИ?

1

Дајете нам савет да заборавимо Косово у Србији. Не би вам било право да споменемо Тексас, Порторико или можда чак Аљаску или Хаваје, а ви знате зашто. Нећемо спомињати ни староседеоце Америке, такозване Индијанце, који су захваљујући вашем душебрижништву на ивици изумирања.

Све смо вам већ рекли, али за случај да нисте чули да поновимо још једном. Косово је Србија. По резолуцији 1244, по међународном праву, по правди Бога.

Ми нисмо више сами као 1999. године, када сте бацали бомбе изнад наших глава, а још нисте одговарали за то. Руси су уз Србију. Кинези су уз Србију. Бразилци су уз Србију. Индија је уз Србију. И многи други, такорећи већина слободног света.

Борићемо се као самосвесна нација за Космет у Србији и победићемо ваше предлоге и акције. Не уважавате српски национални интерес, па докле мислите да то може да се трпи? Покушавали сте да глумите пријатеље спомињали нам Пупина и савезништва, али није ово Холивуд, него Балкан и прочитани сте. Имате право да будете забринути, јер ви сте на нашем терену.

СРБИЈА ЈЕ ВЕЛИКА ТАЈНА, НЕ ЗНА НОЋ ШТА ДАН СПРЕМА.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Горан Р. Игић , члан Председништва Српске странке Заветници, 27. 08. 2022.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ШТА РЕЋИ УОПШТЕ АМЕРИМА НАКОН СВЕГА А ДА ИМ НИСМО ВЕЋ РЕКЛИ?

  1. они свет схватају по оној “што је могуће јупитеру, није могуће волу. а прича о демократији и правима је само и искључиво за њихове гласаче, да имају базу одакле крећу у походе – у иностранству евентуално за понеког вола, који се спетља у те трице и кучине, па почне радити против своје земље, јер поверује у причу о демократији.

    а то, што немамо ништа ново рећи, не смета њима да нас и даље ама исто питају. имају пара да плаћају службенике који постављају та питања. наше је да не налетимо на те заврзламе и да се неком волу не омакне да потпише нешто што никада не би урадио, да је схватио текст.

    њихова питања су као онај виц из основне школе: ајде реци десет пута БЕЛО. и онда те изненади: шта даје крава? ко онда потпише да крава даје бело (а не млеко) налетео је на јадац. правно обавезујући.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *