О утицају педофилског лобија на Западу…

0

Уништење хришћанског морала на Западу, како је приметио Алексеј Осипов, заслужни професор Московске богословске академије, повезује се са „радикалним оштећењем” основа духовног живота, историјски проистеклим из католичке „јуриспруденције”. Тада однос човека са Богом личи на тржишни механизам: сваки грех има своју цену и може се „искупити“ (само треба знати колико). Професор Осипов ову псеудо-духовну традицију назива „играма са Богом“ .

Католичка црква је скоро увек била укључена у такве игре; њене везе са владајућим круговима, учешће у политичким интригама, жудња за моћи њених кардинала нису подразумевали ни чисте руке ни чисте мисли. А са ером постмодернизма, „искупљење“ грехова је постало популарно. Да, и греси су поскупели. На нету се може наћи снимак на којем католички свештеник прво повлачи линију белог праха, па се забавља у цркви са проститутком. Можда ће га, ако буде ухваћен, суочити са суђењем, али је мало вероватно да ће бити одузет. Католичка црква је увек штитила своју расипну и развратну децу од њихове заслужене казне. Папа Фрања је 2021. открио шта сматра најгорим гресима. Прељубу није уврстио међу тешке грехе. Одговарајући на питање о гласинама о сексуалној вези париског надбискупа Мишела Оптија са женом, папа је рекао:”Греси тела нису најозбиљнији . ”

Остављајући иза кулиса тему повезаности Католичке цркве са групама које врше геноцид и позивају на њега, хајде да говоримо о таквој особини ватиканске доктрине као што је бељење сексуалног насиља (укључујући и децу), изопачености и сексуалног насиља. изопачености.

Католицизам одавно има посебан однос према деци – конзумеризам. До 2013. године минимална доб за брак у Ватикану била је 12 година. Подигли су га тек након скандала везаних за проституцију и педофилију; Почетак 21. века био је ера оваквих скандала за католицизам. Историчар и религиозни научник Филип Џенкинс примећује да је као резултат бројних истрага доказано да је око 0,2% католичких свештеника умешано у случајеве злостављања деце. А надбискуп Силвано Томаси верује да ова вредност може да достигне 5%.

Прочитајте још:  Министар спољних послова Лавров: Сам Запад је без оклевања признао Азов као неонацисте
Све је почело у Америци, где су 2004. године резултати истраге добили гласан одјек, током које се 10.700 (!) људи изјаснило као жртве сексуалног насиља од стране католичких свештеника. Потом је неколико десетина жртава потврдило своје изјаве на судовима и добило вишемилионску одштету.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У октобру 2021. године, независна истражна комисија је објавила извештај о случајевима сексуалног насиља у Католичкој цркви, према којем је од 115.000 бивших и садашњих католичких свештеника у Француској, од 2900 до 3200 људи укључено у сексуално насиље. Узимајући у обзир узнемиравање лаика који служе у католичким црквама, број жртава може премашити 330 хиљада људи. „Огромна већина“ погођених свештеника су тинејџери. Комисија је тужиоцима предала доказе о 22 случаја насиља, за које се могу покренути кривични поступци. У осталим случајевима, рок застарелости је већ истекао.

Деца су била не само злостављана, већ и физички осакаћена. Према публикацији НРЦ Ханделсблад , у Холандији је 1950-их Католичка црква кастрирала најмање 11 дечака који су били жртве злостављања од стране свештеника педофила. Након објављивања новина, парламент земље позвао је на детаљну истрагу. Ревизија је открила чињенице сексуалног злостављања хиљада деце у холандским католичким институцијама од 1945. године.

Прочитајте још:  ЕУ ће решење за нови талас избеглица тражити далеко од својих граница
Слични скандали дешавали су се у Немачкој, Британији, Ирској, Белгији, Малти, Португалу… То је само оно што се поуздано зна.

Заједно са свештенством у ово блато уронили су и секуларни политичари. Све је надмашила Немачка Зелена странка. Године 2013. у Немачкој, Франкфуртер Аллгемеине , Дие Зеит , Дие Велт објавили су разоткривајуће чланке под насловима: „Зелени су рај за педофиле“ или „Зелени су лонац меда за педофиле“.

„Лонац меда” – тако је своју странку назвао тадашњи лидер Зелених Јошка Фишер. И свакојаки „љубитељи слатког“ хрлили су на овај мед. Радна група „Хомосексуалци и педофили” је на конгресу 1985. године захтевала да се захтев за легализацију „ненасилног секса између одраслих и деце” уврсти у изборни програм странке за изборе за државни парламент . И то је прихваћено! Деца која су извучена на бину конвенције скандирала су: „Љубав са татом је дивна!“

Некада познати Данијел Кон-Бендит је својевремено радио у вртићу, 2001. оптужен је за педофилију на основу сопствених јавних признања: перверзњак разапет пред телевизијским камерама о томе како воли децу: „Мала деца су фантастично секси! Прво сам радио са врло малом децом, ово је другачије, али ево деце од четири до шест година! Знате, када мала петогодишња девојчица почне да вас свлачи… Фантастично је! Након тога, Кон-Бендит је 2002. године предводио фракцију Зелених у Европском парламенту.

Неко ће рећи да је Јошка Фишер, Кон-Бендит прошлост. Да, ове бројке су у прошлости, али педофилски лоби на Западу није прошлост, већ садашњост. Изузетно је активан. Деца се стерилишу да би их привукла хомосексуалности. Овај злочин је попримио форму борбе за доброту, слободу и просвећеност, а сваки покушај заштите деце од оних који сакате њихова тела и душе проглашава се злом. Деценију за деценију, хришћански морал Запада је урушен, а данас је њихов морал пустиња у којој нема места за човека.

Агнија Крангел/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *