Организатор литије у Београду: Русија је искрени пријатељ српског народа

0

Подршка браће Руса је веома важна за Србе, рекао је организатор литије у Београду за јединство земље, генерални секретар Свесрпског словенског покрета Ранко Гојковић.

„Наравно, осећамо ту подршку и од срца се захваљујемо свој руској браћи и сестрама који нас подржавају данас“, рекао је Гојкович у коментару за РТ.

Данас се у Београду одвија масовна литија православних Срба против притиска Запада и наметања нетрадиционалних вредности српском народу.

Прочитајте још:  Шта у случају рата: Каква склоништа Србија има и за шта се она користе?!
Према речима Ранка Гојковића, 14. августа на сличном догађају учествовало је око 50 хиљада људи и око 300 представника свештенства Српске православне цркве. Организатори овог марша очекују да ће се број учесника више него удвостручити.

„Наш главни циљ је да забранимо одржавање сатанске манифестације Европрајд у нашој земљи и да на законодавном нивоу забранимо пропаганду идеологије хомосексуализма међу малолетницима“, истакла је Гојковић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У недељу, 28. августа, у Москви је почео мото скуп који је завршен видео везом са Београдом.

Учесници московског догађаја пренели су штафету главном граду Србије, где је почела велика поворка за јединство земље и традиционалне вредности.

Васељенска

Бонус видео

https://www.youtube.com/shorts/y7M3CpdwGpE

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *