Стручни као Дарија и Кон: О трошку народа формирају КРИЗНИ ШТАБ у Бгд електранама!

0

Ко зна колико ће новца из буџета да издвоје за “струку” која ће да глуми Кризни штаб, овога пута у Београдским електранама и драми по новој агенди Клауса Шваба коју је предводео након короне.

Да се не бисмо одвикавали од Кризних штабова који зпримају новац из буџета да заплашују народ по сценарију Клауса Шваба, а корона агенда им је већ „пасе“, сада добијамо енергетски Кризни штаб у складу са агендом 2030 која подразумева да до 2030. године људе широм света држе без енергената, у мраку и са мало хране под изговором тзв. енергетске кризе и климатских промена.

На иницијативу СНС директора ЈКП “Београдске електрана” Радета Басте, за време грејне сезоне од 15. октобра у ЈКП “Београдским електранама” почеће са радом и Кризни штаб, са циљем да се осигура стабилност у снабдевању топлотном енергијом.

Прочитајте још:  Србија: Преминула још два пацијента оболела од вируса корона
Менаџмент ЈКП “Београдских електрана”, како је данас саопштено, дежураће непрестано 24 часа.

“Стање у Београдским електранама је за сада апсолутно стабилно и набављамо све потребне енергенте, а биће предузете озбиљне и неопходне мере да се такво стање и задржи. На Кризном штабу ће се дефинисати јасне процедуре дежурства, поступци запослених, руководилаца да би се одржао несметан рад свих енергетских постројења и обезбедило поуздано снабдевање топлотном енергијом. Циљ “Београдских електрана” је да обезбеде стабилно и квлитетно снабдевање топлотном енергијом за све грађане и привреду Београда који су корисници система даљинског грејања”, навео је писаној изјави директор Раде Баста, пренео је Танјуг.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Пошто су се исказали великом стручношћу у сфери маски, рукавица, Вучића и „пиве“ коју је Дарија ба испијала током радног времена по кафићима, могли би да их поставе и као струку за енергетску кризу. Ако баш мора неко ко „има неке везе са енергетиком“, Дарију ће лако да замени Зорана ба из Тузле, нико неће да приметити разлику кад их обуку у исти број брендиране одеће из „фундуса“, изблајхају и прешминкају као и обично. Али, не сређују се оне због себе, него због „предузеће“. Зато и мора о трошку народа.

Србин инфо

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *