Вучић: Неће бити промене одлуке о забрани Европрајда чак и да зову Бајден, Путин, Зеленски

3
вучић, србине, србије, косова

(фото:Танјуг)

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да одлука о забрани одржавања Европрајда у Београду неће бити промењена.

“Одлуке Владе ће бити поштоване – ако је неки скуп забрањен онда је забрањено”, нагласио је Вучић на конференцији за медије..
Он је додао да ће бити дозвољени скупови у затвореном простору, али оно што је забрањено, то је забрањен.

“Неће бити промене те одлуке. Може да ме зове и Џозеф Бајден, могу да зову Путин, Зеленски, Ердоган…, нема промене. Тако се држава понаша. Држава мери безброј пута, а када пресече, одлуке државе се поштују. Уз све што се дешава нама требају немири и овде? Нема ништа од тога”, нагласио је Вучић.

БОНУС ВИДЕО:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Вучић: Неће бити промене одлуке о забрани Европрајда чак и да зову Бајден, Путин, Зеленски

  1. Bravooo..Samo nam jos goli sa skrnavljenim ikonama, u monaskim seksualnim odorama da setaju gradom..pa kad bi neki strejt sa decom prosetao go deca bi mu bila oduzeta i nemoralno ponasanje a ovi traze dok mlataraju sa onom stvarcicom da ih cika policajac cuva da moze nesmetano drzati lgbt zastavicu sa Bogorodicom hodajuci u otvorenom monaskom ofelu i nesmetano masuci pipmekom. Njima treba protest protiv biologije a ne protiv drzave i predsednika..dok nas suparnik djavo, vesto obezbedjujuci svoj tron i plan kako da porobi i unisti covecanstvo..malo mu se plan razdrmo zbog Putina..ali moze djavo sa prajdom prosetati zagrebom, pristinom, zapadnim sarajevom oni jedva cekaju obicno oni su prvi kadase radi protiv ljudi, covecanstva, savesti, morala…Ustav, javni poredak, savest kaze da niko ne sme trpeti zbog svog izbora i NE SME, protiv korona mere bili su protesti, da, necu da trpim da nemam izbor a ko hoce da se bocka nek se bocka, tako i ovo, necu da deca moja budu obavezna da vide nesto sto nije moralno niti da tako nesto slicno..znaci dete vidi gusara i pozeli da bude, i onda roditelj treba da mu izvadi oko, isece ruku da ne bi bio kriv i da brani detetu zelju .. Izbor imate, niko vam ne remeti ne trazite to i da drugi budu, isto kao ovi sto se bockali niko im ne brani…znaci ne protestvuje neko da se niko ne bocka, niti biti lgbt, niti ove ili one vere vec ne zelim da mi nameces nesto sto ne zelim jer ni ja tebi ne namecem..ako imaju problem to je takva priroda, biologija ih je stvorila da lgbt ne mogu da vrse reprodukciju i dzaba vam milion policajaca i svega, isto je sto se tice biologije

  2. Шта значи ова објава? Да је забрањена шетња, а у затвореним просторима (школама) припадници ЛГБТ..могу да деци држе часове сексуалног васпитања и да пропагирају своје склоности крхком младим душама. Мора се јасно рећи да су све планиране активности планиране на овој “паради” забрањене.

  3. Шта значи ова објава? Да је забрањена шетња, а у затвореним просторима (школама) припадници ЛГБТ..могу да деци држе часове сексуалног васпитања и да пропагирају своје склоности крхком младим душама. Мора се јасно рећи да су све планиране активности планиране на овој “паради” забрањене.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *