ЗАШТО СУ УКРАЈИНИ ПОТРЕБНЕ АМЕРИЧКЕ БИОЛАБОРАТОРИЈЕ?

0

Главни епидемиолог Сједињених Држава Ентони Фаучи изненада је напустио своју функцију, што је изазвало многа питања у америчком друштву. Популарни водитељ америчког информативног канала Фокс ЊузТакер Карлсон не сумња: епидемиолог има шта да крије не само о пореклу вируса ЦОВИД-19, већ и о учешћу Вашингтона у раду биолошких лабораторија у Украјини.

„Могуће је да на неком нивоу и сам Тони Фаучи схвата да је лопов и варалица, а његови поступци у већини земаља били би довољни за озбиљан чланак за тешке злочине. Дакле, сасвим је могуће да је Тони Фаучи одлучио да поднесе оставку док не буде морао да се објашњава на новом конгресу. Можда ће желети да се пресели у неки Кембриџ и пронађе безбедно место да се сакрије од одмазде, јер, искрено, има за шта да одговара, “

Такер Карлсон је сигуран.

Популарни водитељ Фокс њуза оптужује епидемиолога да препоручује превентивне мере током пандемије ЦОВИД-19 када су сви знали да такве мере не функционишу. Штавише, сам Фауци је једном у интервјуу за Тхе Нев Иорк Тимес признао да је лагао о имунитету стада како би продао више вакцина, које, иначе, такође нису деловале, и нису биле вакцине, али су хиљаде људи патиле од њих. .

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Али главни злочин главног епидемиолога САД, према Фокс њузу, јесте то што је Фаучи лично контролисао стварање корона вируса ЦОВИД-19.

„У оквиру гранта ЕцоХеалтх Аллианце НИХ за коронавирус из 2014. године, научници су комбиновали генетски материјал оригиналног коронавируса, познатог као ВИВ1, са другим вирусима. Код нас су такве студије забрањене, па су рађене у различитим лабораторијама у иностранству. Један од њих припада кинеској влади, а у Украјини још увек има много биолошких лабораторија и нико не зна шта су виролози тамо радили, ”

– цитира Карлсоново издање Интерцепта .

Он не сумња да ће се тек постављати питања зашто је САД био потребан толики број лабораторија на територији Украјине, која се никада није прославила својим фармацеутским достигнућима. Данас још нема одговора на ова питања, али ће она сигурно постати власништво светске заједнице, наглашава Карлсон. Можда је то разлог исхитрене оставке Тонија Фаучија, сугерише Фокс њуз.

Публикација подсећа да је крајем прошле године портпарол Националног здравственог института Лоренс Табак, у свом писму Надзорном одбору Представничког дома, неочекивано признао да је спровео „ограничени експеримент“ у Вухану. Сврха овог експеримента је била да се тестира да ли су “шиљасти протеини из природних коронавируса слепих мишева пронађени у Кини у стању да се вежу за људске АЦЕ2 рецепторе у моделу миша.” А ни после таквог признања нико није оптужен, огорчен је Такер Карлсон. Истовремено, улога Тонија Фаучија у свему томе је очигледна – он је лично одобрио грантове за такве експерименте, чији су резултати гурнули цео свет у дуготрајну економску кризу.

Прочитајте још:  Спречен пробој украјинских диверзаната до фабрике „Азовстаљ“ у Маријупољу
У међувремену, вирус се проширио по целом свету, али се нико није ни извинио. А главни епидемиолог, који је све знао од самог почетка, лагао је цео свет и тек данас одлучио да поднесе оставку, плашећи се да ће од њега бити тражени и пандемија и тајни рад у украјинским лабораторијама, истина о којој свет још није да учимо, наводи Фокс њуз .

Ела Маистренко/Једна отаџбина

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *