Рафинирање коронавируса обављено је у америчким биолошким лабораторијама у Украјини

0
елите

Foto: Profimedia

Главни медицински саветник председника Бајдена, др Ентони Фаучи , који се назива др Евил, најавио је да се повлачи са својих функција следећег децембра како би „наставио са следећим поглављем“ своје каријере: „Данас објављујем да подносим оставку на место директора Националног института за алергију и инфективне болести (НИАИД) и шефа лабораторије за имунорегулацију НИАИД, као и на његову позицију главног медицинског саветника председника Џоа Бајдена . Одлазак Фаучија, једног од протагониста „пандемије” која је недавно забринула цео свет, догађај је, како год да кажете.

Један од најистакнутијих америчких политичких коментатора, Такер Карлсон , рекао је за Фокс њуз да је „Фочи у протекле две године препоручивао третмане и превентивне мере против ЦОВИД-а који нису функционисали. Признао је за Њујорк тајмс да је лагао о имунитету стада да би продао више вакцина… које заправо нису биле вакцине и нанеле су штету десетинама хиљада људи . ”

Испоставило се да је порука о плацебо вакцинама само једна од информативних бомби. Глобално истраживање каже : „Прошло је скоро годину дана откако је ФДА дала потпуно одобрење за Пфизерову ињекцију мРНА ЦОВИД -а … Многи ће бити изненађени када сазнају да ова конкретна вакцина у форми коју је одобрила ФДА никада заправо није постојала и никада неће постојати. Много објављено одобрење ФДА од стране Бајденове администрације било је само лукавство. Био је то бирократски трик . ”

Прочитајте још:  Владимир Пребирачевић: Русија лажно оптужена за кризу са храном на светском тржишту
Америчка влада је водила кампању против дрога, преваром наводећи грађане да добију вакцину за коју су тврдили да је одобрила ФДА. У ствари, свима у Америци је дата и наставља да се даје другачија верзија вакцине, названа „Овлашћење за хитну употребу“ (ЕУА). Цомирнати вакцина коју је одобрила ФДА никада није била доступна Американцима.

Фаучи је лагао не само о вакцинама, већ и о карантину, самоизолацији, маскама: „Морате да носите маске када возите бицикл, добијате превише кисеоника, што повећава виталност. Оно што вам заиста треба је више угљен-диоксида . ” Ово доктор Зло говори јавно. И приватно је рекао да је „уобичајена маска коју купите у апотеци заправо неефикасна у заштити од вируса “ .

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Када је Фауци сведочио под заклетвом пред Конгресом, сакрио је да је помогао у стварању корона вируса:

„Сенатор РАНД ПОЛ: Др Фауци, знајући да је злочин лагати Конгрес, да ли бисте желели да повучете своју изјаву од 11. маја у којој сте тврдили да НИХ [Национални институт за здравље] никада није финансирао истраживање побољшања у Вухану?

ФАУЦИ: Сенаторе Пол, никада нисам лагао пред Конгресом и не повлачим ту изјаву. Овај документ на који сте споменули су сви нивои особља квалификовали као неефикасан…

Прочитајте још:  Још два британска плаћеника оптужена у ДНР
РАНД ПОЛ: Узимате животињски вирус и повећавате његову способност да се шири на људе. Хоћете да кажете да то није побољшање функције?”

Интерцепт је разговарао са вирологом Винцентом Рацанелом, професором микробиологије и имунологије на Универзитету Колумбија. „Нема сумње“, рекао је Риканијело, „ да је губитак тежине код мишева током студије повећање функције. Тони Фаучи греши када каже да није . ” Фауци се врпољио и извијао док је разговор прешао на тумачење термина „добитак функције“, како Тхе Интерцепт извештава: „Научници који раде у оквиру НИХ гранта за Енвиронментал Хеалтх Аллианце да проучавају коронавирусе слепих мишева (2014) комбиновали су генетски материјал родитеља корона вирус познат као ВИВ1, са другим вирусима. Они су произвели моћније вирусе, а Фауци је надгледао овај посао.

Рад ове врсте је забрањен у Сједињеним Државама, па су експерименти вршени у иностранству. И не само у Вухану, већ у америчким биолошким лабораторијама у Украјини. Такер Карлсон пише да ће „у једном тренутку неко… поставити питање зашто све ове наше биолабораторије у Украјини , које се налазе свуда? Чини се да Украјина није легло фармацеутских истраживања.”

У писму Надзорном одбору Представничког дома, представник НИХ-а Лоренс Табак написао је да је у Вухану спроведен „ограничени експеримент“ како би се тестирало да ли су „протеини шиљака из нативних корона вируса слепих мишева који циркулишу у Кини у стању да се вежу за људски АЦЕ2 рецептор у моделу миша .” » . Развој вируса одвијао се у украјинским биолошким лабораторијама.

Почетком 2020. године, Кристијан Андерсен, виролог са Скрипс института у Ла Холи, Калифорнија, написао је Фаучију о вирусу ЦОВИД- 19 : „Неке карактеристике (потенцијално) изгледају пројектоване . “ А добитник Нобелове награде за медицину, биохемичар и виролог Дејвид Балтимор рекао је да је пронашао „непобитне доказе о вештачком пореклу вируса “ .

Прочитајте још:  Пријатељ оболелог из Суботице хоће да се прегледа, наишао на "глуве телефоне"
Може се сматрати утврђеним да је корона вирус вештачки узгајан. Зашто је посебно питање. Што се тиче вакцине против вируса америчке производње, Фаучи је 2020. године најавио да ће решење за ковид проблем бити ремдесивир, лек који производи фармацеутски гигант Гилеад . „Дошло је време “, рекао је др Евил. Само није рекао за шта је време.

Бајденова администрација, државне здравствене агенције и Пфизер покренули су огромну кампању за односе с јавношћу како би превазишли „колебљивост у вези са вакцином “ . Медији су се придружили овој кампањи. Лажни статус који је одобрила ФДА коришћен је да се изврши притисак на приватне компаније да приморају своје запослене да се вакцинишу. А милиони Американаца били су приморани да се вакцинишу јер нису могли да приуште да остану незапослени.

И нешто касније, показало се да лек са мРНК не делује, да је опасан за младиће и да уопште није вакцина у својој класичној дефиницији.

Прочитајте још:  Британци су победили САД у Украјини: ЗАЛУЖНОГ ЈЕ ЗАМЕНИО „ГЕНЕРАЛ МОСКАЛ“, КОЈИ ЈЕ ВЕЋ ЈЕДНОМ ПРЕДАО УКРАЈИНУ
Тако је Бајденова администрација прво одобрила стварање вируса, а затим је, заједно са Биг Тецхом и Пфизером, преварила Американце да узму „ФДА одобрене“ вакцине против ЦОВИД-а које нису постојале.

Агнија Крангел/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *