Милош Јовановић: Да ли Албанци и ЛГБТ организације имају исте менторе?

0

(Фото: http://afmedia.ru/)

Имам привилегију да припадам тој генерацији која није имала модерне баке и деке. Иако под великим притиском комунизма, моји баба и деда, стари Златиборци, живели су духом Православља, духом Светосавља, Српским јуначким и целомудреним духом, не дајући образ чист и честит. Данас се ствари мењају, али ја то памтим и много ми значи. Данас многи дуги говори не могу да ми прикажу дух Православља, а њих је било довољно да погледам и да видим шта је дух Православља.

Која је то тачно светска сила која упумпава толики новац у хомосексуалну пропаганду и која је тако страшно, преко многих канала, зинула на дух Православља? Ми и даље разликујемо појмове као што је “целомудреност”, “честитост”, “верност”, али и појмове “блуд” и “разврат”. Дакле нама се каже да треба да бацимо под ноге сваку здраву логику, да одбацимо законе природе, да бацимо под ноге хиљадама година старо, вечно Христово учење и да прихватимо лгбт истополни противприродни блуд и разврат као нешто нормално, да бацимо под ноге учење светих апостола, који су по том питању били јасни и изричити, да бацимо под ноге учење и дела Светога Саве, да бацимо сву Српску честиту, јуначку историју, културу, традицију, и да све то свето, заменимо развратом. Као кад би рекли нашим прецима – погрешили сте што нисте били гејеви, ми сад боље знамо. Као кад би рекли Богу – ниси добро створио, мушкарцу није довољна само жена, нити је жени довољан само мушкарац, то нам није довољно, хоћемо више, требало би сви са свима на најразличитије противприродне начине и још то јавно да рекламирамо, да назовемо парада поноса, да се поносимо тиме и сву децу да учимо и обманемо у што ранијем узрасту.

Прочитајте још:  Шкотска: Нова нормалност укинула жене

Бог је већ показао на Содоми и Гомори шта мисли о томе. Ми Срби, православни Хришћани, већ имамо своје учење. Оно чему покушавају сада да уче нас и нашу децу је ново, антихришћанско учење, под видом борбе за људска права и једнакост. У нашем православном учењу је и сваки хетеросексуални разврат осуђен и захтева исповест, покајање, преумљење и епитимију. И хетеросексуални разврат нам је стигао са запада, само нешто раније. Без обзира на раслабљеност друштва, за развтанике је јасно речено у Светом Писму – неће наследити Царства Небеског.

До скоро је хомосексуализам на светском нивоу био дефинисан као болест. Наравно, код нас је појава настраности, педерастија, била велики проблем, жалост и срамота, уколико се у породици појави. Бог је преко закона природе уредио овај свет и видимо да сва природа функционише на исти начин, да је полни чин и размножавање привилегија мушко-женске заједнице. Данас би се настраност можда могла дефинисати као поремећај полног идентитета, или поремећај полне склоности. У сваком случају – поремећај.

Ми православни знамо и више од тога, знамо да и невидљиви свет анђела и палих анђела (демона) утиче на овај свет и да је борба за душе непрестана, знамо да демони ратују убацивањем мисли и осећања (осећаја) и да на тај начин уводе људе у обмане, прелести. Једна од обмана је и развијање поремећене сексуалне привлачности. Мало по мало, човек прима мисли које му стижу мислећи да су то његове мисли, ако их прихвати онда креће да их разрађује, да се њима наслађује, да планира и да спроводи у дело, и тако даље, све горе и горе…

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  ВЛАДИМИР ДИМИТРИЈЕВИЋ ДИВЉА ВОЋКА НАСРЕД ОРАНИЦЕ/ КРХОТИНЕ О ЈАГЛИКИНУ

Тај посао је данас у многоме олакшан и саблазнима које нам стижу од других људи који су већ потпали под утицај, као и од саблазни преко многобројних медија. Приметан је огроман утицај који данашњи медији, посебно друштвене мреже имају на младе. Толико је тешко ишчупати се из мреже, да је пар сати рецимо на тик ток друштвеној мрежи, довољно да поквари васпитање које су родитељи годинама уграђивали у своје дете, а посебно је данас нападно рекламирање геј идеологије. Тако се то вешто промовише, суптилно и перфидно, подстичу се и стимулишу самим алгоритмима, филтерима, па и вештачком интелигенцијом, сви инфлуенсери који рекламирају овакву сексуалну склоност.

Данас уводе одређене џендере (полове) учећи младе да могу да изаберу било који џендер у широкој палети измишљених полова, да џендере могу да мењају по потреби, или да изаберу више џендера одједном, што су за сваку здраву логику болесне, јадне и жалосне ствари…

Од деце, од тог будућег племена Српског нам зависи све, у њима је кључ опстанка Србина, њима морамо предати и кључеве Косова. А Бог неће допустити да Србин постоји у било ком облику, у било ком џендеру. Зна се шта је Србин. Постојаће такав, или неће ни постојати. Да ли би нам и данас, у инат свету, могло бити довољно да волимо само своју жену и да са њом изродимо нову свету и јуначку децу?

Нападни лгбт лоби, који као лав ричући иде и гледа кога да прождере, неће стати, неће се задовољити. Све је јако добро испланирано и организовано. Долазе на ред њихови закони, усвајање деце, истополни бракови, улазак у школе, у уџбенике, итд. Долази на ред и легализација педофила и ко зна чега све, они неће стати ако не буду заустављени. Не дозволимо власти да и даље сроводи налоге запада, у нашој земљи која ионако има проблем са наталитетом.

Прочитајте још:  Амерички сан се и даље остварује (видео)

Литија која је одржана на празник Успења мајке Божије, 28.08.2022. показала је да је Србија још увек жива. Мноштво људи са свих страна Србије, из многих градова, варошица и села, сјатило се у престони град Београд, кога је деспот Стефан Лазаревић обновио и посветио Пресветој Богородици. Могла су се на Литији видети и многа света лица.

Видимо се на следећој Литији заказаној за 11.09.2022.

BONUS VIDEO:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *