Миша Вацић: Ако буде ЕУРОПРАЈДА и ми ћемо доћи! (Видео)

0

Гостујући на Васељенској Миша Вацић, лидер Српске деснице изјавио је да уколико дође до одржавања ЕУРОПРАЈДА на улице треба сви да изађемо!

“Више је бесмислено и причати о томе зашто тај догађај не треба да се деси, постоји милион разлога зашто. Уосталом ако неком треба да се објашњава зашто онда тај има проблем са собом. Желим да позовем народ да изађе на Литију у што већем броју. Надам се да до параде ипак неће доћи, јер бих то сматрао великим поразом, не само себе већ и СПЦ. Ми до сада имали десет година одржавања несметаних геј парада…Али пошто педерима није била довољна једна обична геј парада они су сада осмислили мегаломанску.”

Вацић подсећа на поделу и међу припадницима ЛГБТ-а, односно да су својевремено одржаване и две манифестације, једна у организацији Аздејковића, друга Милетића.

“Имали су две параде које су се међусобно пљувале више него што их било који противник таквих “вредности” критикује. Сад им ни то није довољно, него су на све то узели да доведу 20, 30 хиљада педера из целе западне хемисфере, а сви знају како изгледа та парада која је једна обична оргија сатанизма. Није спорно ништа да се неко прошета, али сада то није случај, они спремају нешто незапамћено. Прво што ће доћи 30 хиљада девијантних дегенрисаних сподоба који ће голи оргијати по улицама. А намера је поред те шетње да посете и манастире и образовне установе.”

Вацић је додао да је од кључног значаја да Литије буду што веће до саме параде али и да иста таква посећеност буде и на дан параде.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Миша Вацић кандидат за председника Србије

О дешавањима на Косову и Метохији, Русији и другим темама посгледајте у целој емисији

Аутор и водитељ: Весна Веизовић / Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *