У Келну у Немачкој одржан је антивладин и антиукрајински скуп

0

У центру Келна око 400 људи изашло је на улице у знак подршке Русији. ВДР са позивом на полицију.

Масовна процесија од Келнске катедрале улицама града одржава се данас, 4. септембра, у Немачкој. Хиљаде људи са руским и немачким заставама марширају главним улицама града уз звуке бубњева у знак солидарности са Русијом и осуде владине политике подршке Кијеву.

Такође, демонстранти носе транспаренте са слоганима „Заједно смо јаки!”, „Ми смо демократски отпор погубној политици старих партија!”, „Северни ток-2 уместо доплате на гас!”, „Без штетних санкције“, „Против ширења НАТО-а на исток!“. Демонстрације солидарности са Русијом покушавају да спрече украјинске активисте, али локална полиција и даље контролише ред.

Прочитајте још:  Тајни план немачке владе укључује изградњу рудника литијума у Србији
Дан раније слична демонстрација одржана је у Прагу, где су демонстранти захтевали од власти да уведу политику неутралности и обезбеде снабдевање земље гасом из Русије. Антивладине акције такођепрошло јеу Паризу демонстранти су тражили оставку председника Макрона због тога што влада „не размишља о благостању својих грађана”.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *