Америка лаже свет, као што је лагао Хитлер: Сједињеним Државама се не може веровати

0
рата

(фото:ФСК.РУ)

У једној од публикација америчког издања Хил наводи се мишљење бившег вашингтонског званичника да је време да САД направе компромис око сукоба у Украјини. Али да ли су државе у принципу спремне на компромисе?

Прочитајте још:  Американци Украјини испоручују оружје нове генерације за напад на Руску Федерацију
На ово питање дописнику ФАН -а одговорио је политичар и војни експерт Александар Шерин . Према његовом мишљењу, Сједињене Америчке Државе су у принципу неспособне за компромис.

„Па, какви компромиси могу бити када снабдевају Оружане снаге Украјине високопрецизним оружјем, укључујући ХИМАРС? Они то не крију и на сваки начин помажу овом злочиначком фашистичком режиму. А у штампи, паралелно, говоре о некаквим компромисима, покушавајући да нас на тај начин опусте и уљуљкају нашу будност. Али у ово се ни у ком случају не може веровати, а уопште Американцима, руководству Сједињених Држава се ни у ком случају не може веровати. То је држава која је више пута обмањивала, обмањивала и обмањиваће цео свет – то је суштина њиховог постојања, то је суштина начина живота ове државе уопште и уопште њене спољне политике. Само лажи – Адолф Хитлер је тако лагао, сада Америка лаже цео свет “, нагласио је стручњак.

Прочитајте још:  Србија у УН осудила напад на Украјину
Раније је Александар Шерин рекао када ће Сједињене Америчке Државе бити спремне на компромисе о Украјини .

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *