Зеленовић нема ништа против рударења уколико он руководи плановима

0

Небојша Зеленовић (фото: Јутјуб)

Они који су у другом полувремену на силу упали у кампању против ископавања литијума, сада врте причу баш као и њихова менторка крамонка, нису они против рударења, само да то буде по стандардима. И гасне коморе су сигурно имале некакве стандарде. Зна то НАТО Крамонка одлично (она коју сте у порти цркве секиром “штитили” од Срба).

Председник Одбора за заштиту животне средине, Ћута лично, би требало да зна да стандарди за уништење не постоје. Такође би требало да зна да броји више од 100, па да јавности саопшти колико то МХЕ тренутно ординира по Србији, колико је тај број порастао пропорционално његовом залагњу против истих.

Зеленовић. Ех, Зеленовићу. Након што си зачинио Шабац еликсировим парфемима, Петровић је сад решио да твоје умеће прошири и ван Шапца, је ли? Искрено не знам колико је успео да те уновчи код Немаца, ни како му је то уопште пошло за руком, али чуће се као и све друго. Као што се чује шта сте радили са пиритном изгоретином.

Називате се зелено-леви, а добрица и ћута заједно немају годину дана радног стажа, зеленовић једино ако мисли на петролеј зелену, све друго не држи воду другари.

Коначно, ви нисте против рудника у Бору и Мајданпеку нити било ког рудника. Вама су сад само Немци дали зелено светло да ударите на Кинезе (које ја не браним) и ви бисте само да те исте руднике контролишете ви, тј. неко по вољи Немцима, а и литијум бисте да им увалите за све оне немачке аутомобиле које Срби никад неће моћи да приуште. А да, па вама је у програму да мрзите Србију, да нас називате геноцидним и да смо сами криви што нас је Ђура бомбардово 1999. (не знам какве фетише примењујете у тој вашој леватској странци нити желим да знам) те да Косово и Метохија нису српски и тако даље, и тако даље.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Шапчанке позвале грађане да на штендерима у центру града оставе гардеробу, некоме ће сигруно требати

Таман човек помисли да смо на овим просторима видели све врсте махинација, кад ето вас, петролеј зелених.
Ове причице о томе како ви нисте против рударења, знамо да су тачне, али те стандарде делите са крамонком (знате ви где) а руке, језик и мисли даље од Рађевине. У Рађевини неће бити рудника и јаловишта. Схватите то како год хоћете, слободно.
У Јадар можете, они су се ионако декларисали као ваша екипа.

Никако да објасните народу како вам је то СНС дозволио да баш ви рукујете тешком материјом као што је екологија. Да не вуче то корене још из предизборне кампање? Народски речено, то би вам било исто као да кокошка повери пилиће лисици на чување.
И дно дна је превисоко за вас.

Марија Алимпић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *