Након емитовања „документарца“ на ТВ Пинку, Више јавно тужилаштво позвало Богдана Илића (Баку Прасета) на информативни разговор због сумње на утају пореза

0

Бака Прасе

Више јавно тужилаштво позвало је Богдана Илића (Баку Прасета) на информативни разговор због сумње на утају пореза али и на коришћење опојних супстанци, након емитовања „документарца“ о популарном јутјуберу на телевизији Пинк синоћ у 20 часова.

„Више јавно тужилаштво у Београду дало је налог Првом основном јавном тужилаштву да изврши провере у односу на Богдана Илића и С.В. у циљу утврђивања евентуалног постојања битних елемената кривичног дела Пореска утаја, с обзиром да из информација објављених у медијима произилази сумња у знатну несразмеру између имовине Илића, коју експонира и његових прихода“, истичу за Данас у ВЈТ.

Прочитајте још:  Запад припрема „катастројку“ за Србију: За одрицање од Косова, Срби би добили да „износе смеће“
Како додају, у том циљу потребно је да се са овим лицима обави и информативни разговор.

„Такође, имајући у виду медијске наводе, као и видео записе емитоване на ТВ Пинк, на којима је Илић ушмркавао супстанцу налик на опојну дрогу и похвално се изјашњавао о употреби наркотика, потребно је обавити информативни разговор са њим и на те околности, ради утвђивања околности евентуалног извршења кривичног дела „неовлашћено држање опојних дрога“.

Прочитајте још:  Кредите не дају само банке
Нарочито је потребно да се Илић изјасни када су и где ти видео записи сачињени, ко их је сачинио и у коју сврху, као и на који начин је и од ког лица набавио наведене супстанце“, закључују из Тужилаштва.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Данас

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *