За кога раде Демократе и УРА: Жене и Дритан или неподношљива партија црногорског политичког покера!

0
Дритан Абазовић, кочнице

Дритан Абазовић (Фото: Јутјуб)

Ко направи овакве Демократе и УРУ да ми је знати? Ко их такве састави да они тобож одлучују о нечему? Не би могли да одиграју људски једну партију баскета, а не да воде државу или тобож преговарају о новој влади!

Прочитајте још:  Ђурђевић: Национално окупљање није никаква бочна притока, ми смо магистрални пут државотворне политике
Демократе преко свог будванског џентлмена траже да премијер и предсједник скупштине буде жена! Нијесу рекли да ли треба да буде плавуша или црнка, да ли да има плаве или црне очи, да ли да носи штикле, да ли да буде удата или срећно разведена, да ли треба да има или нема дјецу и тако то и још понешто. Какве су ове Демократе треба од њих очекивати да у наставку преговора око нове владе поднесу и поменуте пикантне захтјеве!

Чега су се досјетили Титови пионири, носиоци црвених кравата и уских сакоа, сљедбеници грађанске комунистичке елите, Јајца, Дрвара и Игманског марша! Прије два дана њихов лидер је рекао да се свега одриче, да не мора да буде премијер ни предсједник скупштине, да су они за договоре и разговоре, а дан након тога поставио је услов – хоће жене на чело државе! Овакве спрдње Црна Гора, а богами ни Европа, није поодавно гледала. Не сјећам се да је лидер неке значајније странке у Европи захтијевао да му државу и парламент води искључиво жена или мушкарац! Међутим, то што смисле Демократе у свом политичком бунилу освете што је њихов Алекса смијењен и умјесто њега доведена Данијела, мало ко може да измашта!

Прочитајте још:  Вулин: У Србији се неће толерисати "насиље" на верској основи
Посљедњи захтјев Демократа тјера невјерне Томе да размишљају да недавни разговор Алексе Бечића са амбсадорима и Попом није био случајан нити бениган. Рекло би се да се је у кулоарима нешто шапнуто у Алексино уво и да је то њему помутило свијест, па је јуче саопштио нови услов безусловних Демократа!

Ништа боља није ни УРА. Ухватили се Дритана као пјани плота и ни макац. Он, само он да буде премијер и не би се помјерили од тога, па и да сам Исус Христос дође и затражи од њих да опросте Демократама што су смјенили Дритана! Кажу да Дритан заврши што је започео. А шта је започео? Двије владе у којима је Дритан био алфа и омега су пале, али за то УРА не мари. Нијесу они за то криви, него Демократе, па онда ДПС, па онда комшиница Дара и комшија Марко јер прегласно пуштају ТВ, а умијешали је у то прсте дружина Пере Квржице из оближњег дворишта! Сви су им криви, а они неубрано цвијеће, миришу на љубичице и бијеле раде, саде раштан и паприке и сва им њива расте и буја, а политика им је ванземаљска. Одлучују о свему, а не одговарају никоме и ни за шта! Навукли се на ту привилегију и хоће пошто-пото да наставе да у њој уживају! Које странке, Боже драги, да им даш цвијеће да заливају, цвијеће би увенуло, а они би за то окривили Перу Ждеру!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Да сам на мјесту ДФ-а одмах би прекинуо ове преговоре и јалове састанке ( почели су као они бивши предсједници југословенских република да се залуд састају, а унапријед се знало да од договора нема ништа). Кренуо бих већ сјутра у изборну кампању, а основни задатак би ми био да обиђем сваког Србина и убиједим га да случајно не гласа Алексу и његову дружину, јер од њих Срби немају никакве користи, осим главобоље и непотребних (женских) сталних мигрена! УРУ не би много критиковао! За оно што они раде разумијевања нема ни ужа породица Дритана, Милоша и Божене!

Прочитајте још:  Албански четник руши Кривокапића: Абазовићев идеолог најављује преокрет, порука Србима је очигледна!
ПС. Да будем јасан. Немам ништа против жена у политици, наопротив, али у овом случају је и кишним глистима јасно да Демократе намичу мак на конац само да од договора не буде ништа и да на сцену ступе амбасадори! А они као запете пушке чекају да се окончају састанци бивше већине и потом изваде неког краља или краљицу из рукава и заврше ову јалову партију црногорског неподношљивог политичког покера! По обичају највећи губитници биће они који карте нијесу ни мијешали!

Иван Милошевић/Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *