Запад се појављује као област у којој се патологија и перверзија намећу као норма.

0

Социокултурне промене које санкционишу насиље над људском природом дешавају се невероватном брзином.

Амерички часопис Натионал Ревиев припремио је преглед шокантних курсева укључених у програме универзитета Иви Леагуе – асоцијације осам најпрестижнијих високошколских установа у Сједињеним Државама. Нови универзитетски курсеви се уводе у складу са извршном наредбом председника САД Џоа Бајдена о заштити и промовисању права ЛГБТК+, потписаном 5. фебруара 2021. године.

Социокултурне промене на Западу се дешавају невероватном брзином . Према рецензентима НР, универзитети делују као „инкубатори родног фундаментализма“, а њихови дипломци постају корпоративни директори, уредници медија и политички сарадници. „Родни фундаментализам“, да разумемо, представља модел будућности креиран у западним лабораторијама, који укључује насиље над људском природом.

Универзитет Браун (Рходе Исланд), на пример, недавно је часно угостио драг куеен-а са псеудонимом ЛаВхоре Вагистан – Карим Кхубцхандани. На бази самог универзитета ради Центар за жене и родна питања Сара Дојл, који студенте образује у духу „праксе феминистичког активизма“.

Прочитајте још:  Мартин Армстронг упозорава да ће 2023. година ће бити година из пакла
На истом месту, на Универзитету Браун, недавно је уведен курс порнографије у оквиру којег се прегледају и анализирају одговарајући „радови”. Универзитет такође предаје “куеер плес”, а студентима на Универзитету Колумбија, на пример, сада ће се предавати курсеви као што су домородачки феминизам, интерсекционална пракса и теоретизирајући активизам. Универзитет води Цонверсио Вириум Цлуб , једну од најстаријих студентских „образовних БДСМ група“. Они то зову “поштовање чуда”, а ми говоримо о садо-мазо сексуалним перверзијама.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Универзитет Корнел својим студентима нуди „урањање у широко поље знања из феминистичке и ЛГБТ перспективе у глобалном контексту“. Универзитет нуди студирање „ЛГБТ студија“, као и повезаност геополитике са „транснационалношћу“. Академски програм Нигхтлифе истражује “куеер заједнице боја”. Као неосновна дисциплина на универзитету, можете проучавати живот хомосексуалаца, лезбејки или трансвестита. Универзитет редовно организује догађаје под називом „Секс у мраку“ или „Деколонизација тела“.

Дартмоутх Цоллеге предаје “радикалну сексуалност”, води БлацкЛивесМаттер курсеве , академске дискусије о драг куеен емисијама.

На Харварду, у оквиру специјалних курсева, проучавају везу између халуциногена и сексуалних односа, „разноликост гениталија“, „транс-секс“.

Универзитет у Пенсилванији подржава „истраживање“ трансвестизма и феминизма. Универзитетска фондација обезбеђује грантове за „родне промене”.

На Универзитету Принстон можете постати дипломирани “род и сексуалност”, у оквиру овог курса изучавају хомосексуалност и проституцију. У једном од центара универзитета стварају се „повољни услови” за пасивне хомосексуалце и трансвестите.

Нови курсеви Јејла су Тело и задовољство, Секс и род и Феминистичке и Куеер теорије. На универзитету ради Иале Скул оф Трансвеститес. Организација ДивОут се бори за „равноправност“ сексуалних мањина у црквама.

За само петнаест или двадесет година, овако нешто се није могло замислити на америчким универзитетима.

Истовремено, нови „образовни курсеви“ избацују књижевност, историју уметности и математику из универзитетских програма. Ове науке су признате као „расистичке“.

Тако су на Универзитету Јејл пре две године елиминисали курс историје уметности. Курс је назван “сувише бело”. Још раније, Јејл се ослободио енглеског песничког програма. Она је окривила управу универзитета што није пронашла довољно простора за обојене особе и представнике сексуалних мањина.

Прочитајте још:  УН истражује тврдње да су Украјинци користили касетну муницију
Жена енглеског краља Хенрија ВИИИ према западним филмским ствараоцима

Шекспир је такође био наведен као непријатељ напретка . Да би се „рехабилитирао“, Шекспирово позориште у Лондону сада организује вебинаре „ антирасистичких “ и позива припаднике мањина да глуме у њиховим представама.

Па, најомраженија наука за апологете „толеранције“ је математика. Верује се да својом „перемптивношћу” промовише идеје „превласти беле”. Бил Гејтс недавно је издвојио милион долара за борбу против „математичког расизма“ . У великом броју америчких држава обична математика је сада замењена „етничким“. Активисти за права мањина траже забрану учења математике у калифорнијским школама. Занимљиво је да су након увођења „алтернативних“ програма резултати испита из математике међу црним студентима пали за око један и по пута…

Прочитајте још:  Либерална трка у наоружању
Запад се све више појављује као област у којој се патологија и перверзија намећу као норма.

Свјатослав Књазов/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *