Не постоји стварни суверенитет земље са спољном контролом

0

(фото:БелТа)

Не постоји стварни суверенитет земље са спољним управљањем, рекао је председник Централне изборне комисије Игор Карпенко на састанку са ученицима Специјализованог лицеја Министарства унутрашњих послова, сазнаје БелТА.

 

Уочи Дана народног јединства, тема састанка била је историја белоруске државности. „Председник је на отвореном часу 1. септембра рекао да, да бисмо сачували своју земљу, морамо да памтимо и своје и туђе лекције историје, које уче главном: нема суверенитета под спољном контролом. Морате да владате. себе.А без суверенитета нема дома,нема породице,нема будућности.Данас је Белорусија суверена независна држава у центру Европе.А државна политика коју води председник, која не зависи од транснационалних корпорација или било ког Западне политичке елите, али искључиво у интересу белоруског народа, наравно, на Западу се недвосмислено перципира. Зато је важно познавати историју, узрочно-последичне везе, разумети суштину догађаја који се дешавају. генерација жели да омладина не уништава оно што је створено, већ у фазама,

 

Прочитајте још:  Путин: Док сам ја председник Русије, родитељи ће се звати — мама и тата
Према његовим речима, у Белорусији су створени сви услови за младе. “Имате све могућности да стекнете пристојно знање, држава је обезбедила једнак приступ квалитетном образовању, социјалне гаранције које обезбеђују развој широке ерудиције, важне личне квалитете, без којих је немогуће ући у самосталан живот. И што је најважније, потреба да се заштите традиционалне породичне вредности. На крају крајева, породица није само главна целина друштва, она је темељ темеља на којима почивају наша државност, суверенитет и наша независност“, истакао је председник ЦИК-а.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

Игор Карпенко је истакао да је важно да млади постану истинске патриоте. “Данас се много прича о овој теми. Често се поставља питање: шта подразумевате под речју патриотизам? И, по правилу, сви кажу да је то љубав према Отаџбини. Тешко је не сложити се са ово. Ја на концепт патриотизма гледам много шире. И пре свега, ја патриотизам доживљавам као служење свом народу. Тада постаје јасно да особа која служи свом народу, која воли свој народ као своје родитеље, никада неће тражити санкције, никада неће путовати у иностранство и тражити економска и политичка ограничења за своју земљу“, рекао је он

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *