Брнаба поносна на државу што хапси своје грађане

1
западом

(фото:Васељенска)

Премијерка Србије Ана Брнабић која је упркос забрани МУП, а омогућила Европрајд рекла је да је поносна на државу што хапси своје грађане.

Брнабићка је саопштила да су 62 особе ухапшене.

“Данас је било ангажовано око 5200 припадника МУП-а на улицама Београда, имали смо два инцидената – сукоб између одређених групација на Славији и сукоб у Карађорђевом парку и у оба ова случаја припадници МУП-а су промптно реаговали, решили проблем и обезбедили да се инциденти не шире”, рекла је премијерка Ана Брнабић, која је навела да нема ни озбиљније повређених ни међу учесницима скупова нити међу полицајцима. “Показали смо да смо озбиљна држава, која држи реч према својим грађанима, која поштује своје институције, али и поштује права својих грађана. Ми смо све што се дешавало урадили на најбољи могући начин”, додала је.

Прочитајте још:  Мило одредио датум новог краха ДПС-а: Превремени избори 11. јуна
Она је признала и да је председник Србије Александар Вучић баш данас отпутовао у Њујорк где ће, према њеним речима имати више састанака.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Брнаба поносна на државу што хапси своје грађане

  1. Нашој јавности није позната ни једна особина Ане Брнабић – чак јој и школска спрема личи некадашњим вечерњим школама а не озбиљније факултету. Једино је издваја, “а то ју је и квалификовало за посао који обавља“, што је лезбејка (читај: педеруша). Има и девојку с којом иде на утакмице репрезентације Србије. Добила је и дете а да “стојком” није мрднула. У 2020. број умрлих је био скоро двоструко већи од броја новорођени. У патријахалној земљи каква је Србија довођење педеруше на чело владе је у колизији са стимулацијом наталитета. У времену када власт Србије покреће кампању за стимулацију рађања и обнову и Српског Народа и Српске Државе чини неопростиве грешке. Нико у Србији не завирује у њихове гајбе и могу да се фирцају како знају и умеју али педерлук и лезбејство не треба полагати на пиједестал вредности. Та накарадност то не заслужује.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *