Дритан из ЦИЕ, пардон Вашингтона: Гуше нас Руси, али и Кинези!

0
дритан

Дритан Абазовић

Председник Владе у техничком мандату Дритан Абазовић гостовао је на Фокс Њуз (ФОX Неwс), у једној од најгледанијих информативних емисија у Сједињеним Америчким Државама, „Специјални извјештај са Бретом Бајером“, саопштено је из Владе Црне Горе.

Прочитајте још:  Колекционар гафова у новој епизоди: Бајден помешао Кину и Канаду (ВИДЕО)
Абазовић је током кратком интервјуа са Грифин разговарао о европској перспективи Црне Горе, негативним страним утицајима.

–Имамо различите утицаје, политичке, економске, не само од стране Русије, него и Кине. Наш главни циљ је чланство у ЕУ, исто као што смо чланица НАТО, казао је Абазовић.

Прочитајте још:  Ко је и зашто сместио шефици ММФ-а?
Тема су, такође, били и сајбер напади на информациону мрежу Владе Црне Горе који су почели 22. августа.

–У нашу земљу стигли су стручњаци из ФБИ, Француске, Велике Британије, који ће истражити шта се десило нашем систему. У овом тренутку не могу да каже, да ли су то урадили Руси, Иранци или било ко други, рекао је Абазовић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Из Владе су казали да је Фокс Њуз месецима уназад најгледанији ТВ канал у Сједињеним Америчким Државама, док је информативна емисија „Специјални извештај са Бретом Бајером“ једна од пет најгледанијих, са 2.48 милиона гледаоца уживо.

Васељенска/Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *