Вашингтонски Голи Оток: Дритан и Алију прже чорбу, да попијемо по један коњак и то „Скендербег“!

0
дритан

Дритан Абазовић

Када се очекивало да Дритан стави четири потписа на договор са остатком парламентарне већине, технички премијер је спаковао кофере и одлетио за Америку! Који је враг и маг овај Дритан! Када отаџбина, пардон Америка зове, онда се не бира тренутак – све се даје за пут до Вашингтона! А тамо кад те прими ЦИА, МИА, Кија и остала обавјештајна мафија има да заборавиш и одакле си дошао и са киме си пошао! Када те прераде шпијуни и остале але има при повратку да бљујеш ватру, па и ако ти се неће. Шта је Вашингтон припремио за нас чучемо ускоро, када се Дритан врати, прерађен и обрађен и награђен што у Црној Гори тражи и ради оно што нико не тражи и не ради! Међутим, Дритану се може и када му се неће, иза њега неко стоји стамен као клисурине и гура Дритана и тамо гдје му се неће или хоће, појма немам!

Дритан вјероватно није могао да изабере гори дан за путовање за Вашингтон. Док су сви остали дошли у скупштински бијели салон да ставе потпис за нову владу, Дритан је одлетио преко баре! Као да нас спашава, а заправо, претпостављам, да чује нове инструкције ЦИЕ, МИЈЕ; КИЈЕ и остале обавјештајне америчке дружине! Показао је Дритан да му је милији Вашингтон од Подгорице, да се тамо љепше осјећа, да тамо нема шта да мисли, само да слуша и биће награђен. Лакше му је да у Вашингтону тврди пазар него у Подгорици. Преговарачи су некако озбиљнији и уљуднији и са њима нема шале! Нема данас овако, сјутра онако, а прексјутра никако. У Вашингтону све ти се да на тацни и твоје је само да засучеш рукаве и урадиш што се тражи!

Изгледа да се Дритан претходних дана нашао у њиви бостана и почео је да га бере. Не како му је речено, па је позван на ревидирање ставова. Нешто као вашингтонски Голи Оток!

Исти дан када је Дритан одлетио за Вашингтон из тога града дошла нам је радосна вијест. Нови амбасадор САД у Подгорици биће Бикс Алију! Американац и савршени Албанац! Која смо ми држава! Премијер Албанац, а његов газда од ове јесени биће такође Албанац! Па има да се игра шота насред Херцег Новог и Никшића и то не због њих, него због нашег бољитка!

Прочитајте још:  Шта пише у споразуму СНС и СВМ или – рађа ли се „Заједница мађарских општина“?!
Који су махери албански лобисти! Шаљу нам свога човјека као амбасадора једне од најмоћније државе свијета, па хајде ти сад нешто кажи или уради што им није по вољи! Има исти час да се шаљу трупе из Бондстила, а на Божају има да се склањају рампе! Албанци изволте, све је наше и ваше, а ваше је само ваше!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Можда сам неки доколичарски злослутњак, али ми овај Дританов лет за Вашингтон и долазак Алијуа у Подгорици, не говоре ништа добро. Познато је каква је албанска спољна политика Тиране од 1912. године наовамо, па та два догађаја тешко да су случајна и да су се ето десила истога дана из чистог климатског хира- односно промјене температуре на Антарктику!

Углавном 90 одсто парламентарне већине остало је празних шака, а око 200.000 грађана се питају да ли је све то могуће! Могуће и више него могуће! Питамо се са својим гаћама као и они што их не носе, а можда и они имају више права на своје гаће од нас! Тако нам је како нам је! Да ли смо баш све то заслужили не знам, али знам да Дритан и Алију након кафе у ЦИЈИ, МИЈИ, КИЈИ и осталим обавјештајниом канцеларијама има да нам запрже такву чорбу да нећемо знати гдје нам је глава, а гдје позадина!

Прочитајте још:  Дритан завапио: Бајдене спашавај или нас окупираше Руси!
Јесен је дошла. Она политичка мирише на шоту, скадарски дуван и“Скендербег“ коњак! У то име да попијемо по један! Не шкоди, али ће гарант да користи!

Иван Милошевић/Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *