Живот наш комични: Дританове америчке честитке и остале ДПС којештарије!

0
туча

(Фото:: Пиксибај)

Дритан нам је у Америци и пише честитке! Из Вашингтона послао је честитку Никшићанима за дан града, а Радомиру Крачковићу избор за челника Синдиката медија. Ко је могао да претпостави да ће Дритан са оне стране баре да пише честитке! Је ли толико докон, па нема шта друго да ради, да није у Вашингтон одлетио да узме неколико дана одмора и распиштољи се у неком хотелу и узме предах од тешких преговора око састава нове владе! И онда из јакузија ошине двије, три честитке типа радујте се Никшићани и новинари! Могао је да честита и Милу на новој политичкој побједи, односно краху договора парламентарне већине којој је кумовао баш – Дритан! Свака част Дритане, такав си шоумен, да те је милина гледати! Зајебаваш се 200 на сат! А можда гријешим, можда не видим, можда Дритан има план и то скован преко баре да се обезглави ДПС и пошаље у дубоку опозицију, заправо политичку прошлост! Можда и због тога пише честитке, да завара траг! Можда, можда!

А ове наше јуноше ових дана се нагурали у Америци! Андрија Николић и Дамир Шеховић платили и сликали се са сенаторима и поручили да Црна Гора други пут осим натовски нема и да хљеба неће јест, али да ће бити против Русије. У име кога они млате по Америци није ми јасно, јер и једни и други су изгубили посљедње изборе, што значи да неко други води унутрашњу и спољну политику наше несрећне државе! Међутим, ДПС и његов сателит Дамир, за то не хају! А и зашто о томе да брину, када виде шта ради, односно не ради парламентарна већина!

И још један јуноша је скокнуо ових дана до Вашингтона. Жељко Ивановић из „Вијести“ примио је награду за журналистичке подвиге и саопштио да се бори за право новинарство, а не за пропаганду и да ће етика савладати све новинарске замке и да ће новинарство остати новинарство! Одеш у Америку и тамо свашта кажеш и останеш жив! Можда због тога и ове наше поменуте јуноше ових дана трче преко баре баш због тога – излупају се до миле воље и онда се сити врате у ова брда и праве се као да ништа није било! Рећи да су „Вијести“ храм новинарства, објективне информације и новинарске етике, може само онај ко је дебело плаћен за то. Поменути Ивановић очигледно да не брине о рачунима и онда лупа по Вашингтону што му падне на памет. Међутим, ни то му неће помоћи да поправи имиџ „Вијести“ чији су власници и остали људи из сјенке трговали са политичарима, припремали политичке анонимусе за министарске фотеље и из петних жила се трудили да случајно који нормални Србин не дође на власт и узме неку функцију која му припада! „Вијести“ се уочи избора претварају у изборни штаб неке политичке опције и то раде док се не промијени власник или неко из амбасаде сугерише да се промијени тактика! И онда Ивановић оде у Вашингтон и каже да подржава новинарство, а не пропаганду! Па, нека крене од свога медија, па да му вјерујемо!

Прочитајте још:  Журављов: САД не жале никаква средства ако су усмерена против Русије
Иван Вуковић је са листе скинуо Марију Вуковић. Да би је заштитио, рече Вуковић и оде на обилазак Херцеговачке и Његошеве улице који су ових дана биле под водом. Некако ми није нормално да Вуковић штити Марију, као да она сама не зна то да ради. Када се већ непотребно као атлетичарка уплела у те политичке воде могла је сама да изађе пред камере и објасни Србима и осталима зашто је пристала да буде на листи ДПС-а! Па нека онда јавност пресуди и просуди је ли била у праву или не! Овако је брани онај што је никада неће одбранити и има да изгуби и још оно мало спортског и јавног угледа који је до јуче имала!

Стопама Ивана Вуковића гази и Милош Николић! Оптужио је Дритана за везе са криминалом! Када неко из ДПС-а оптужи некога за везе са криминалом дође ти да пропаднеш у први шахт на који наиђеш. Чуј, ДПС некога оптужује за везе са криминалом! Треба ли томе неки коментар и мисли ли овај Николић да смо дебили и имбецилни идиоти! Шта је све ДПС радио са криминалом и шта се све у њихово вријеме криминално дешавало – о томе би тоне књига могле да се напишу!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Јест што јест, када овај ДПС почне да лупа, тресе се планета! Од смјеха као јединог одговора на све наведене и ненаведене ДПС глупости! Истина, парира им Дритан и то вашингтонским честиткама. Углавном, весело је и идемо даље! Уколико имамо куд!

Иван Милошевић/Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *