Хоће ли народ процесуирати Вулина због злоупотребе положаја и обезбеђивања забрањене манифестације?

1

Полиција (Фото: Весна Веизовић / Васељенска)

„Као што је и најављено, Министарство унутрашњих послова је снимало све јавне скупове током протеклог викенда. У складу са тим, МУП ће извршити идентификацију свих лица која су својим понашањем и чињењем вређала јавни морал, кршила јавни ред и мир или учествовала у нападима на полицију. Ничија уверења или животни стил нису оправдање за бесрамно понашање пред светињама српског народа и државе или за угрожавање живота и здравља полицајаца. Одмах по завршеној идентификацији лица, Министарство унутрашњих послова ће поднети пријаве надлежном тужилаштву”, изјавио је министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин.

Међутим министар полиције је прекршио закон и под притиском страних амбасадора злоупотребио свој положај и извео полицију на улицу како би обезбеђивали забрањени скуп.

Тако да је боље питање: Да ли ће неко да процесуира Вулина који је злоупотребио положај и извео полицију да обезбеђује забрањену манифестацију док је народ бранио уставни поредак? Или они заиста мисле да ми верујемо њима а не својим очима?

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Хоће ли народ процесуирати Вулина због злоупотребе положаја и обезбеђивања забрањене манифестације?

  1. U svakoj normalnoj zemlji gde se postuju zakoni i ustav, zakonske norme ponasanja su obavezne za sve gradjane, a narocito ministre, vladu kao i samog predsednika, kao i sve strance koji zive ili borave u Srbiji. Svedoci smo, medjutim, da se u Srbiji to ne cini.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *