Школе ЛНР одредиле су празнике у вези са референдумом

0

ЛНР (Илустрација: НМ ЛНР)

Леонид Пасечник је наредио да се у образовним установама републике успоставе празници за период референдума, односно од 22. до 29. септембра.

Прочитајте још:  Москва: Државна дума усвојила у првом читању предлог Закона о казнама за ЛГБТ пропаганду и промовисање педофилије
Шеф Луганске Народне Републике Леонид Пасечник потписао ред о неким питањима организовања образовног процеса, којим су установљени празници у школама ЛНР од 22. до 29. септембра у вези са референдумом о питању присаједињења Републике Русији.

„Министарство просвете и науке Луганске Народне Републике и управе градова и/или округа Луганске Народне Републике да успоставе празнике у општеобразовним организацијама Луганске Народне Републике од 22.09.2022. до 28.09.2022 . одржавање референдума на територији Луганске Народне Републике о придруживању Руској Федерацији као субјекту Руске Федерације“, наводи се у документу.

Прочитајте још:  Зеленски коначно признао: ИЗГУБИЛИ СМО БАХМУТ!
Раније, 20. септембра, посланици Народног већа ЛНР прихваћено Закон „О референдуму Луганске Народне Републике о питању присаједињења Руској Федерацији као субјекту Руске Федерације“. За будућност и уједињење са Руском Федерацијом биће могуће гласати од 23. до 27. септембра.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *