Стигла потврда: Радоје Звицер није убијен у Панами

0

Црногорска полиција добила је преко својих партнерских служби потврду да убијени мушкарац у Панами није наводни вођа кавачког клана Радоје Звицер, незванично сазнаје портал Стандард.

Прочитајте још:  Белгија: Зашто не поделити Украјину, Србија, Судан, Чехословачка су такође подељене?
Полицијске информације, према сазнањима портала Стандард, указују да убијени мушкарац у Панами физички не личи шефу кавачког клана Радоју Звицеру.

Управа полиције је уз идентификациону и физичку проверу добила дефинитивну потврду да Звицер није убијен у Панами већ да се ради о другој особи чији идентитет још није саопштен.

Медији су пре два дана, подсетимо, објавили информацију да је у пуцњави у једној вили у Панами убијен вођа кавачког клана Радоје Звицер.

Прочитајте још:  Хакерски напад на словеначки пандан ЕПС -а
Нешто раније данас, подсетимо, Вања Звицер, ћерка наводног вође кавачког клана Радоја Звицера, објавила је снимак на коме пева са мајком Тамаром.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Снимак се појавио неких 48 сати након што је објављена информација да је Радоје Звицер наводно упуцан у Панами, а претпоставља се да су његова супруга и ћерка на овај начин желеле да свима докажу да је вођа кавчана ипак жив.

БН ТВ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *