ВЛАСТ СТОЈИ ИЗА РУШЕЊА У АРАНЂЕЛОВЦУ

0

Затечени смо догађајима који ових дана заокупљају грађане Аранђеловца али нисмо изненађени бахатошћу, безобразлуком и неукошћу власти која сваког дана, широм земље, показује своје право лице и небригу према културно-историјским знаменитостима нашег народа.

Прочитајте још:  Више одељења за талентоване спортисте него за математичаре
Да ли треба да порушимо све споменике културе како би садашња власт изградила нове, лепше и старије, узгред пунећи џепове миљеника режима? – упитао је народни посланик Милош Парандиловић, председник покрета Ново лице Србије

То је стара навика коју су наследили од својих предака. Рушење старог Парног купатила у парку Буковичка Бање у Аранђеловцу, након обећања да ће рушење бити заустављено, говори довољно о њима али стални протести грађана да је свима доста неколицине љиди који држе цео град под својом шапом и дају себи за право да раде шта хоће, мислећи да им се може. Срамно је ћутање надлежних органа, институција и служби које треба да штите јавни интерес, народних посланика и општинских одборника који остају неми послушници сваке власти а не представници народа и његов глас – додаје Парандиловић.

Свака част ЊКВ Принцу наследнику Филипу који је једини од јавних личности подржао протест и побунио се против грађевинске мафије у спрези са влашћу, поносни смо што имамо таквог Карађорђевића и што је коначно један такав пред нама и међу нама. Дајемо пуну подршку грађанима и продружујемо се протесту који не сме да стане док год не зауставимо у уништавање наше културне и историјске баштине – закључује Парандиловић.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *