Проф Душко Кузовић: Да ли је ЕПС копове у Колубари отварао према потреби ЕПС-а или физичких лица и политичких странака? (ВИДЕО)

0
да

Професор Душко Кузовић

Професор Кузовић коментарише изјаву министра Момировића о субвенцијама струје.

“Грађани су вас овластили да привремено управљате делом јавне имовине која се зове електро енергетски систем домаћински и да тај систем вреди за једну нијансу више него што је вредео јуче. Међутим, како сте ви то радили? Да ли сте отварали нове копове угља на простору Колубаре у складу са тиме како каже струка, геологија и потребе ЕПС-а или сте те нове копове отварали у складу са потребама физичких лица и политичких организација?” пита се професор Душко Кузовић у Утиску дана.

Он даље поставља питања да ли је руководство ЕПС-а и владајућа партија послове тендера додељивала најповољнијим понуђачима или је сваки посао био обавијен непотизмом и партијским везама, што је, како закључује професор и довели до садашњег стања.

Утисак дана са професором Душком Кузовићем

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *