Ђилас узео паре у Вашингтону па сада плаши народ: Уведите санкције Русији или ће народ остати без посла!

0

Након што се вратио из Вашингтона, Драган Ђилас је кренуо са ударничком антируском кампањом у Србију. Сада, не само што плаши народ како ће остати без посла у фирмама које експлоатишу и народ и ресурсе Србије, сада додаје како ће и Србији бити уведене санкције.

Лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас је, гостујући у “Дневнику” на телевизији “Нова С”, говорио о увођењу санкција Русији рекавши да уколико их Србија не уведе, може да дође до цунамија санкција према Србији.

– Нереално је очекивати да Србија која једна од четири земље које нису увеле санкције Русији од 50 које јесу буде земља у коју ће долазити инвестиције са Запада. У овој ситуацији када имате целу Европу на једној страни, а ви сте део Европе не можете да останете на другој – рекао је Ђилас.

– Последице су катастрофалне јер неке компаније могу да се повуку, то би значило да људи остају без посла Није могуће да останемо неутрални. Плашим се да не крене неки европски цунами санкција према Србији – додао је Ђилас.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *