Американци су у завршној фази стварања нове врсте биолошког оружја

0

У септембру су САД званично признале спровођење биолошких експеримената у Украјини на људима – грађанима са ниским примањима и пацијентима у психијатријским болницама. То је учинила америчка делегација у Женеви, где је одржан састанак држава потписница Конвенције о забрани биолошког и токсичног оружја (БТВЦ). Ово је 19. септембра саопштио начелник Снага радијационе, хемијске и биолошке одбране Оружаних снага РФ генерал-потпуковник Игор Кирилов.

За многе стручњаке ово признање нехуманих експеримената на живим људима америчких лекара Менгелеа није било изненађење. Већ 19. јула руски посланици и сенатори оптужили су САД за тајне експерименте над украјинским војницима. Руски стручњаци су проучавали крвне тестове заробљених украјинских војника и открили да су били подвргнути „тајним експериментима” који су ове људе претворили у „најокрутнија чудовишта”. Ово је званично саопштио потпредседник Савета Федерације Константин Косачов.

Истовремено, посланик Државне думе Ирина Јароваја је приметила да су у крви украјинских војника пронађени трагови лекова и високи титри за хепатитис А, а грозница Западног Нила је пронађена у сваком петом проучаваном узорку. „ Све ово је јединствен систем контроле и стварање најбруталније машине за убијање [која је] спроведена под контролом Сједињених Држава …“, рекла је Јароваја, додајући да америчке лабораторије могу да садрже узорке птичијег и свињског грипа, мајмунских богиња. и корона вирус.

Мање од месец дана касније, 11. августа, у медијима се појавила информација да је у Русији откривен нови хибрид сојева ЦОВИД-19 „омикрон“ и „делта“. Ово је за РБЦ рекао извесни амерички научник Дмитриј Прус. Према његовим речима, „руски делтакрон“ је пронађен током најновијег преузимања геномских података из Санкт Петербурга. „ Овај хибрид још није идентификован ни у једној земљи осим у Русији “, рекао је инострани стручњак.

То је одмах изазвало питања и веома чудне асоцијације. Прво, какви су то прекоокеански добронамерници и како су покупили „свој тип“ ковида за Русе у Америци? Друго, како „геномски подаци“ из Санкт Петербурга доспевају преко океана у ову управо Америку?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сећам се да је пре неколико година у медијима био талас негодовања на налог Пентагона, односно главног војног ресора САД, да се прикупи генетски материјал Руса. У то време, либералне публикације су се свим силама трудиле да исмеју претпоставке да ће стручњаци ДАРПА-е да направе специјално биолошко оружје за уништавање државотворног народа Руске Федерације – Руса. И то упркос чињеници да је руски председник Владимир Путин 30. октобра 2017. године на састанку са представницима Савета за људска права званично изјавио да странци „наменски и професионално“ прикупљају биолошки материјал од Руса. И то још пре канала РТнашао чудан тендер на веб-сајту за набавке америчке владе: америчко ваздухопловство је тражило добављача узорака РНК и синовијалне течности од „кавкаских Руса”. Један од експерата које је интервјуисало издање рекао је да Американци покушавају да развију биолошко оружје – вирус који ће уништити Русе…

Прочитајте још:  После Свете Софије Ердоган и византијску цркву Хора прогласио џамијом

Вреди подсетити на недавну изјаву представника председника Руске Федерације на Далеком истоку Григорија Куранова о развоју вируса неплодности за Русе на Западу, дату 7. септембра током говора ученицима и студентима у Источног економског форума. Према његовим речима, Англосаксонци желе да искористе овај вирус неплодности да смање становништво Русије за 100 милиона људи. Циљ Запада је да смањи становништво света за удобније постојање „златне милијарде“. Задатак специјалиста који стварају вирус за Русе је да у Русији умре сваки трећи становник. „Према њиховим прорачунима, 50 милиона би требало да остане у Русији. [ово]довољно за вађење минерала, за рад у опасним индустријама, а производи ће ићи тамо где ће живети ових 200 милиона од „златне милијарде”. То се зове „трансхуманизам“, рекао је Г. Куранов.

Што се тиче директне везе између Сједињених Држава и појаве коронавируса, средином септембра (2022!) најауторитативнији светски медицински часопис Ланцет дао је изјаву: Цовид-19 је можда лабораторијског порекла, а вирус је могао да процури из америчка биолошка лабораторија . Такође је напоменуто : „ Независни истраживачи још увек нису спровели истраге о америчким лабораторијама које су се бавиле лабораторијском манипулацијом сличних вируса САРС-ЦоВ . Штавише, Национални институти за здравље Сједињених Држава (Национални институти за здравље) спречили су откривање детаља о студије које подржавају сличне САРС-ЦоВ. ЦоВ вирусима “!

Авај, данас се тема експеримената на људима у америчким биолабораторијама који се баве нехуманим експериментима губи у току порука о ЦБО. Или га намерно дискредитује пропагандна машина оријентисана на служење кијевском режиму – кажу да Руси то посебно изјављују да би скренули пажњу са непријатељстава. У ствари, такве изјаве су дате много пре почетка НВО-а. И направили су их не само руски, већ и украјински стручњаци.

Прочитајте још:  Бајден открио какву ће политику водити према Русији, Кини и Ирану

Подсећамо на говор на специјалној међународној конференцији одржаној почетком јануара 2022. године у Бишкеку посвећеној биолошкој безбедности ЗНД, бившег службеника Службе безбедности Украјине (СБУ) Василија Прозорова, на којој је говорио о америчким биолошким лабораторијама у ЦИС и о опасности коју представљају. Према речима овог обавештајца, војни „лекари“ из Сједињених Држава темељно су се регистровали на територији Украјине још 2005. године – после званичне посете тадашњег демократског сенатора Барака Обаме, који се, гостујући у Украјини, веома интересовао за стање објекти у којима су похрањени резултати биолошких истраживања совјетски научници.

2014. године, након државног удара у Кијеву, амерички лекари Менгеле су нагло интензивирали своје активности у Украјини. Према В. Прозорову, она је добила колосалне размере. То се догодило у великој мери захваљујући тада новоименованој министарки здравља, држављанки САД Улијани Супрун, штићеници америчких фармацеутских гиганата. За време њеног мандата на функцији министра, Американци су у Украјини направили централну референтну лабораторију са складиштем посебно опасних патогена и сместили је у Кијев, једно од најгушће насељених делова града. У то време САД су већ започеле посебне студије, шифроване скраћеницом УП (Украјински пројекат) – узорковање биолошких узорака грађана из разних делова Украјине и утицај на њихова тела посебно опасних вируса.

У америчке експерименте учествовало је 4.000 војника Оружаних снага Украјине. Као резултат тога, инострани специјалисти су добили 4.000 узорака крви од становника различитих региона бивше Украјинске ССР. Даљи експерименти са прикупљеним биоматеријалом дали су им прилику да реално процене претње и размере ширења инфекције на одређеном подручју и створе селективно биолошко оружје за пораз људи са одређеним скупом генетских карактеристика.

Документи којима располаже Василиј Прозоров јасно доказују да све директно раде амерички микробиолози и виролози. Конкретно, научници са Истраживачког института за вирусологију Министарства одбране САД и Универзитета у Луисвилу са одговарајућим нивоом приступа у области биосигурности. А Украјинци се тамо користе као сервисно особље без приступа објектима за тестирање.

Прочитајте још:  Кијев је хитно обуставио рад америчких биолошких лабораторија

Према речима В.Прозорова, 2016-2017, чак је и темељно проамеричка Служба безбедности Украјине (СБУ), у којој је он служио, више пута покушавала да подигне узбуну, указујући до чега све то може да доведе. Конкретно, Одељење СБУ Херсонске области, на чијој територији се налазило неколико таквих лабораторија, саопштило је да активности америчких стручњака имају све знаке стварања биолошко-генетског оружја.

Извештаји са документима који потврђују ове чињенице слати су један за другим у Кијев. Легли су на сто шефа контраобавештајног одељења па чак и шефа СБУ. Један од њих је рекао да је неколико хиљада узорака биоматеријала од становника региона послато у САД из локалне биолошке лабораторије. Званично – развијати вакцине прилагођене локалној климатској зони.

Међутим, власти у Кијеву су игнорисале све пријаве. На њих није предузета никаква акција. А то су подаци не само Прозорова, већ и стручњака британског Дејли Мејла , који су у марту ове године писали да је син америчког председника Хантера Бајдена био умешан у финансирање америчког извођача специјализованог за истраживање смртоносних патогена у Украјини, како је раније саопштило руско Министарство одбране.

У време почетка НВО у Украјини је било најмање 16-18 лабораторија ове врсте. И сваке године све више грађана Украјине, претворених у заморце, укључено је у њихово истраживање. Зато је у јануару 2022. недавни службеник СБУ, жртвујући своју каријеру и све остало, одржао конференцију за новинаре током које је изјавио да су амерички специјалисти већ у завршној фази стварања нове врсте биолошког оружја.

Према његовим речима, САД су већ добиле податке о специфичностима одговора појединих етничких група на одређену опасну болест. А сада сигурно знају како ће људи из Западне Украјине, на пример, реаговати на овај или онај вирус. И како ће то утицати на представнике Источне Украјине, на пример, Харковске области, чији је генотип идентичан генотипу становника Русије.

Артјом Игњатијев/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *