Подршка Русији и руском народу је на високом нивоу у Србији

1

(Фото: Мајак)

Процеси у земљама колективног запада попримају све сулудије нивое. Европа је била озбиљан чинилац идеологије либералне демократије и која се бринула о свим могућим правима и најмање мањине била она национална,верска, сексуална или каква год. Сада када су ударили на јачега у сукобу у Украјини. У земљи коју су тотално милитаризовали, наорућавали, обучавали и препусстили разним нацистичким или полунацистичким групацијама које немају ама баш ништа заједничко са такозваним европским стандардима и вредностима. Бар је тако на папиру у суштини апсолутно деле све вредности колективног запада уназад 100 година. Нацизам је просто испливао на површину.

Чују се повици са свих страна да је то мала група да није већина да обични Украјинци нису такви али то је све непотребно говорити јер једино ту та маргинална група неонациста контролише државу а апсурд је што се у таквој земљи на месту председника налази човек пореклом Јевреј а који на својој гардероби носи стилизоване амблеме нацистичког типа из времена Другог светског рата. Уз све санкције и сву хистерију која је против руске културе уметности и спорта мобилисала целокупну јавност којој су прво максимално ускратили информације о свему што се догађа у Украјини а и зашто се догађа што је веома ваћно. Ново лудило које је захватило оне који су најгласнији у мржњи према свему што је руско поред забране путовања и укидања виза лицима са руским пасошем је и нова идеја коју ћеле да спроведу.

Европска унија намерава да ограничи слободу кретања грађана балканских држава које подржавају Руску Федерацију у сукобу у Украјини. Конкретно, према белгијској онлајн публикацији ЕУобсервер, Савет ЕУ разматра могућност увођења визних ограничења за присталице традиционалистичких погледа у земљама Балканског полуострва.

Прочитајте још:  Модни креатор Дарко Костић опет приведен због педофилије!

Истиче се да НАТО и Европска унија виде претњу у „конзервативним православним групама“ које функционишу у региону, са којима Русија има чврсте односе засноване на вековној историји хришћанства. Осим тога, колективни Запад страхује да ће припадници пансловенских организација као добровољци учествовати у ратним дејствима у Украјини на страни Руске Федерације. С тим у вези, Брисел је спреман да занемари основна права грађана држава Западног Балкана, укључујући и државе чланице Европске уније.

И онда после свега кажу те велике европске демократе, ако нас не слушате и безпоговорно извршавате наша наређења која су апсолутно понижавајућа и против сваког интереса нашег народа, нећемо вас примити у Европску унију. У такву фашистичку творевину ни не желимо да идемо и никако не желимо да нам се намеће из Бриисела шта ми треба да радимо, а углавном је на нашу штету, не желимо да учествујемо у истом строју са усташама и неонацистима против братског народа. Можда ми не можемо да им помогнемо али нећемо ни да им одмажемо на било који начин.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Владимир Пребирачевић

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Подршка Русији и руском народу је на високом нивоу у Србији

  1. То није за чуђење!!!
    Русија је 2015, ветом у СБ УН онемогућила да Срби и Србија за вјеке вјекова буду/буде проглашена геноцидним народом и земљом а да то нису Немци који су у 20. веку изазвале два светсла рата у којима изгинуше око 100.000.000 људи и који од Енглеза “украдоше” проналазак геноцида и холокауста, нису ни Енглези за геноцид у Индији и Пакистану. Не треба заборавити на страхоте постављања Индуса на уста далекометних топова и испаљивање граната после тога, на Белгију и њихове холокауста и Конгу и на простори источне Африке. Треба се сетити и Француза и њихових злодела у југоисточној Азији, на Италија и њихова злодела у Етиопији,…И најзад, братска Русија је финансирала и уградила последњи каменчић у мозаике у нашем Храму Светога Саве.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *