„Ми поседујемо науку“: Званичник УН признаје да су партнери са Гуглом како би контролисали резултате претраге (ВИДЕО)

0

Подсекретар УН-а за глобалне комуникације, Мелиса Флеминг, недавно је признала у дискусији са Светским економским форумом да се глобалистичка институција удружила са високотехнолошким платформама као што је Гугл како би контролисала резултате претраге о темама као што су климатске промене, чиме наратив естаблишмента постаје преовлађујући наратив док се потискују информације и подаци који су у супротности са климатским планом УН-а.

Флеминг је даље изјавила да УН контролишу науку: „Ми поседујемо науку и мислимо да би свет требало да зна, а то знају и саме платформе“.

У ствари, нико “не поседује науку” о климатским променама, ковиду или било ком другом питању. Ако подаци не подржавају наратив, онда наратив треба напустити као неисправан. Чини се да УН мисле другачије.

Ово отворено признање само потврђује оно што су алтернативни медији годинама говорили, да велике технолошке корпорације, владе и глобалистичке институције активно сарађују како би угушиле различите податке и мишљења као средство да јавност остане што мање упозната са истином. Далеко од „провере чињеница“ или борбе против „дезинформација“, глобалистички покушаји су искључиво усмерени на подизање сопствене пропаганде као средства за стицање већег ауторитета над друштвом.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Закони о емисији угљеника повезани са “Агендом 2030” УН-а дају огромну и наметљиву моћ владама над индустријом, приватном својином као и индивидуалним слободама. Има смисла само да би УН покушале да се боре против сваког извора информација који је у супротности са применом таквих закона; имају све што могу да добију спречавањем јавности да погледа све информације и да самостално донесе одлуку.

Прочитајте још:  Мисија САД при УН одговорила је Генералној скупштини на питање давања визе Лаврову

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *