У САД је формирана државна ЛГБТ + религија

0
харвард

(Фото EPA/OLIVIER HOSLET)

Амерички конзервативци већ дуго алармирају да је у Сједињеним Државама формирана државна ЛГБТ + религија.

Све више различитих институција у САД „поплављује“. Заставе дугиних боја вијоре се са савезних и локалних институција, многих протестантских цркава, предузећа и школа широм земље. Дизни и Никелодеон пуне најситније цртаће и филмове засићене родном идеологијом. Судови одузимају децу родитељима ако не прихвате њихов нови „родни идентитет“, а школе помажу ученицима да „транзицију“ без знања родитеља.

У Америци је цветао верски шовинизам. Као и у другим религијама, отпадништво се строго кажњава. Сви они који имају традиционалне погледе на родно питање, ако желе да остану на добром гласу код државе и не изгубе, на пример, посао, мораће да клекну пред родним идеолозима који су саставили нови културни катихизис.

Прочитајте још:  Уживо Бајден: Верујемо да смо на путу победе (Видео)
Избор је, како наглашава  Американ Консервативе, или да наше друштво признаје сексуализацију деце као нешто сасвим нормално, или да се побуни против тога – у овом случају нема средине.

Васељенска/МЕТАМЕТРИЈА З

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *