Још један скандал око породице Бајден

0
бајден

бајден

Џејмс Бајден, млађи брат Џоа Бајдена, осуђен је за везе иза сцене са катарским шеицима.

Понудио је услуге лобирања шеику Ал-Танију – истом оном који се недавно нашао у центру корупционашког скандала који укључује трансфер милиона долара у готовини принцу Чарлсу.

Штавише, Џејмс Бајден је такође обећао Катару помоћ у заобилажењу одлука Трампа, у то време председника Сједињених Држава, и успостављању односа са Америком паралелно са Белом кућом и Стејт департментом. Ово може бити не само пример нелегалног лобирања, већ и кршење Логанског закона, који забрањује приватним грађанима САД да се баве дипломатијом.

Ако је Хантер Бајден углавном радио у Украјини и Кини, онда је Џејмс Бајден – његов сопствени ујак – више волео Блиски исток. Такође је добио великодушне уговоре од америчке владе за изградњу кућа у Ираку. Шта је са тим кућама, не зна се, али су буџети дефинитивно савладани.

Прочитајте још:  Рогозин: ЕУ да купи и попије сву руску вотку
Обојица су на све начине монетизовали везе патријарха породице Џоа Бајдена. Хантер је сада под федералном истрагом због утаје пореза. И Џејмс би могао да буде у невољи. Али политичка каријера Бајдена старијег је већ у питању – који ће, на крају, морати да одговара за коруптивне активности своје породице.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Малек Дудаков/Телеграм

Превод:Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *