Вучић ће поставити Ђиласа за премијера! Србија извози милионе тона нафте!

0

Милан Парошки

Уједињено Британско Краљевство сада има православног краља. То мора да се зна, јер то краљевство има католичку Шкотску и католичку Ирску. Чарлс Трећи је наш, правлсоавни краљ, који ће код миропомазања постати првосвештеник англиканске цркве, рекао је доктор политичких наука Милан Парошки, гостујући у емисији Реч продукције Хелмкаст, која је због блокаде и демонетизације на Јутјубу објављена на каналу Резервни положај.

– Англиканску цркву је као енглеску осамосталио Хенрик Шести на наш Видовдан. Доживели смо да нас Борис Џонсон и други католици резолуцијом о Сребреници гурају у геноцид, да задовоље немачки геноцид, али то није англиканска црква и то сигурно неће радити принц Чарлс – уверава Парошки.
Он је подсетио да је Чарлс као принц пре неколико година посетио Београд, и у Скупштини Србије говорио српским језиком боље него српски престолонаследник Александар.

– Англиканској цркви је допуштено да 70 година слави Божић у нашој капели у Патријаршији. И то што је Свети Николај Велимировић успоставио, то можемо само да поштујемо – указао је он.

Он је говорио о Влади Србије рекавши да ће Вучић ускоро препустити место премијера Драгану Ђиласу. Према његовом мишљењу, Србији неће сванути док не добије два-три црквена лица у влади, а да неком од владика треба дати министарство економије.

Такође је изнео тврдњу да Србија има довољно нафте и за себе и за извоз, рекавши да се у Србији вади пет милиона тона годишње, од чега је Србији потребно три, а два милиона се извозе. Међутим, те информације не допиру до јавности.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Дачић: Позиција Србије стабилна, нема шанси за пријем Приштине у УН

Говорећи о Црној Гори, он је рекао да је црногорски краљ Никола Петровић одбио Нишку југословенску декларацију Николе Пашића из 1914. године.
– Она је донета на имендан Николе Пашића, који као као Бугарин није имао крсну славу. У то време у Краљевини Србији живи један Словенац, али им се тада даје нација. Краљ Никола није прихватио ни Крфску декалрацију, а сменио је 1917. године два премијера, Андрију Радовића и Мила Матановића који су предлагали уједињење са Словенцима и Хрватима. Његов унук Александар Карађорђевић није му допустио да приступи Версајској конференцији, иако је Црна Гора била савезничка држава. Ћерка му је била италијанска принцеза, па су Италијани спасили српску војску, од које је 240.000 изумрло на Проклетијама, Шиптари су их појели, а 130.000 је преживело – казао је Парошки.

Он је изнео тврдњу да тзв. Божићне побуне у Црној Гори није било.

Правда

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *