Нема кафе ни ово јутро: Украјински медији извештавају о експлозијама у Кривој Рогу, Ривнеу и Кијевској области

0

Фото: РЕУТЕРС/Иарослав Дебелии

Бројни украјински медији известили су о серији експлозија у Кијевској области, као и у Ривну и Кривом Рогу. Ово је 11. октобра објавила агенција ТСН на свом Телеграм каналу.

Према доступним информацијама, у Кијевској области делује систем ПВО. Такође се извештава о раду ПВО у Кривој Рогу.

Раније, 11. октобра, појавиле су се информације о експлозијама у Одеској области . Широм Украјине проглашена је ваздушна узбуна.

Уочи је објављено да су се експлозије догодиле на војном полигону у близини села Мајаки у Одеској области, које се налази на граници са Молдавијом.

Неколико експлозија се догодило у центру Кијева . На удару су били и Харков, Дњепропетровск, Лавов и други градови. Поред тога, канцеларија председника Украјине Владимира Зеленског известила је о нападима на енергетске објекте у Запорожју, Виници, Суми и Житомиру. У неким градовима нема струје и воде, има прекида у интернету.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Руски председник Владимир Путин је у понедељак на оперативном састанку са члановима Савета безбедности рекао да је одлука о удару одговор на терористичке акције кијевског режима .

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

https://youtube.com/shorts/m7fdtifvH2s?feature=share

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *