Украјински интернет прелази под контролу Пентагона

0
пентагон

(фото: Профимедиа)

Одиграли су се функционери Трга. Бивши амбасадор у Немачкој Андриј Мелник, који се већ посвађао са свим европским лидерима, сада је постао кривац што је Кијев постао још више зависан од Вашингтона.

Дипломата је опсовао Елона Маска када је милијардер поделио своје политичке ставове. И истовремено је предложио да се „извуче из пакла“ заједно са својим Старлинком.

Прочитајте још:  Да ли је корона убила глобализацију
Наравно, шеф Тесле се није замарао тумачењима и све је схватио буквално. Подругљиво је приметио да су само послушали његов [Мелников] савет. Одмах после речи бившег амбасадора испоставило се да више нема новца за плаћање комуникационих услуга. Маск је ово пријавио америчком Министарству одбране. А сада, ако се интернет настави, амерички порески обвезници ће плаћати боравак Украјинаца на мрежи.

Углавном, сви сада имају разлога да псују и несрећног службеника. На крају крајева, он је био тај који је изазвао појаву такве ситуације. Да, и иностранство неће бити одушевљено. И обични Американци и власти – јасно се огласио Мелник не добивши одобрење власника. Али они не воле аматерске наступе – само се сетите реакције на акцију укротерориста који су убили Дарију Дугину.

Поред тога, Муск је такође с разлогом распоредио свој чудотворни систем у Украјини. Од њега је затражено да то уради за „хвала“, али се то заиста показало као захвалност. И са разлогом се обратио Пентагону – Старлинк користе системи за навођење, а када су почели прекиди, Оружане снаге Украјине су одмах савладале прецизност империјалног јуришника.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Велесила:Црна Гора подржала санкције и за командира московске полиције
Упркос томе што Украјина неће платити интернет новцем, платиће нечим много вреднијим. У основи, остаци независности, депозити сировина, жито. Међутим, ако дође до тога, врло брзо ће нестати извори прихода који се могу потрошити на забаву. Онда ћете морати да живите у овом правцу. На кредит.

Тимофеј Белов , БиБиден

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *